Dezastru total pentru Emily Burghelea! Petrecerea gender reveal, dată peste cap de chiriașii problematici: „Am rămas șocați!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ceea ce se anunța o petrecere cu fast pentru Emily Burghelea s-a transformat într-un dezastru total. Aflarea sexului bebelușului sau, mai modern, gender reveal, a devenit un haos total pentru frumoasa mămică și pentru soțul ei, Andrei. Click! are declarații exclusive!

Deși Amedea este încă micuță, Emily s-a dovedit a fi o mămică tare curajoasă. A rămas din nou însărcinată iar acum, ea și Andrei așteaptă să devină părinți pentru a doua oară. Totul bine și frumos, am putea spune, dar în viață mai există și evenimente neprevăzute care se transformă într-un eșec total!

Citește și: Emily Burghelea, despre Mirela Vaida: „E falsă, duplicitară!” VIDEO

Cum i-au distrus chiriașii petrecerea de gender reveal

În acest weekend, Emily Burghelea organizase totul pentru petrecerea de gender reveal. Blondina a comandat baloane, bunătăți pentru invitați și s-a asigurat că niciunul dintre oamenii dragi nu lipsește de la eveniment. 

Pentru cei care nu știu, Emily Burghelea și Andrei dețin o casă extrem de frumoasă, pe care au ales, însă, să o închirieze și să se mute într-o locuință mai mică și mai ușor de întreținut. Pentru că respectivii chiriași i-au anunțat pe ea și soțul său că vor să plece, fostei asistente de la „Acces Direct” i-a venit o idee genială: ce-ar fi să facă gender reveal în curtea casei pe care au avut-o închiriată? Zis și făcut. De fapt, aproape făcut, căci socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. 

Deși au anunțat că pleacă sâmbătă dimineață iar Emily a pus totul la punct pentru ziua respectivă, planurile i s-au dat peste cap. În exclusivitate pentru click.ro, tânăra mămică a vorbit despre petrecerea eșuată. 

Vezi și: Emily Burghelea, cel mai mare complex de care suferă încă din liceu: «Mi s-a schimbat destinul»

„Era planificat să facem gender reveal (n.r. - aflarea sexului bebelușului) în weekend. Prima dată am vorbit să-l facem la restaurant, apoi am zis că e prea mult pentru mine, fiind și însărcinată. Mai ales că săptămâna trecută a fost și petrecerea de ziua mea...era bătaie prea mare de cap. Nouă ne plecau chiriașii. Ne-au anunțat cu privire la asta și ne-au spus că vor pleca sâmbătă dimineață. Deci aveam casa gata! Am zis: perfect, facem acolo!

Relaxare, pe chill, frumos, cu prietenii, cu familia. Am comandat decorul, baloanele, litere, recuzita, totul bine și frumos. 

Toată lumea era chemată la noi sâmbătă, totul era pus la punct. Sâmbătă dimineață am primit un mesaj de la chiriași în care ne anunțau că nu pot elibera casa, că nu sunt gata cu bagajele...” a spus Emily Burghelea, în exclusivitate pentru Click!.

Emily Burghelea: „Am rămas șocați”

Emily și Andrei au rămas de-a dreptul șocați atunci când au ajuns la ei acasă. Dșei au încercat să salveze totul pe ultima sută de metri și să reorganizeze petrecerea pentru duminică, a picat și planul de rezervă. 

Din cauza vremii, cei doi au amânat din nou gender reveal-ul pentru că, spune Emily, așteaptă o zi cu soare pentru o petrecere în aer liber, în curtea casei. Există, totuși, o altă problemă: faptul că locuința a fost pusă deja spre închiriere, iar până la apariția primelor raze în așa toamnă târzie, este posibil să fie ocupată, din nou. Numai probleme!

„Ne-am dus acolo,  ce era în casă... dezastrul de pe lume, haos general! Cutii, toate alea, cum e la mutare...Nu aveam nicio șansă să termin. Am avut un șoc! Voiam să montăm baloanele, dar unde? Nu mai aveai loc să arunci un ac în casa aia...

Am rămas șocați, și eu și Andrei. Nu știam cum să reacționăm, toată lumea era chemată, totul planificat, a trebuit să anulăm. Am sunat pe toată lumea să comunicăm faptul că petrecerea va avea loc duminică, adică ieri.

Ieri dimineață, când ne-am trezit, am văzut că plouă...Voiam să facem petrecerea în curte, nu în interior, pentru că se murdărea totul foarte rău. 

Practic, ieri ne-am trezit în situația în care a trebuit să amânăm evenimentul pentru a doua oară și am sunat din nou toți invitații. Acum trebuie să așteptăm o zi cu soare, să facem gender reveal-ul în curte. Acum sper doar să nu se spargă baloanele până iese soarele. Sper să nu închiriem casa între timp, că e pusă spre închiriere din nou. Este un tămbălău!”, a mai spus Emily Burghelea, pentru Click!.

Două rele nu fac una bună...

Dacă vă gândeați că problemele s-au terminat pentru Emily Burghelea și pentru Andrei, iată cireașa de pe tort! Rămași în casa pe care au avut-o închiriată, cei doi s-au trezit, în această dimineață, cu o nouă neplăcere. 

„Ca să fie tacâmul complet în acest weekend superb și să nu se termine oricum... Aseară, când am ajuns acasă la noi, unde suntem mutați, ne-am culcat liniștiți și, pe la 6 dimineața, ne-am trezit în niște zgomote foarte dubioase! Efectiv am observat că ne plouă în apartament! Ce să zic, de-a dreptul superb! Aștept să terminăm cu toate și să iasă totul bine. Vă țin la curent”, a conchis Emily, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net