Caz șocant! Medicii au smuls capul unui bebeluș, la naștere: „Mama nu mai poate dormi. I se pare că aude țipete”

Caz șocant în Brazilia! Ranielly Coelho Santos (34 de ani) îi acuză pe medicii de la Spitalul das Clinicas da UFMG, din Belo Horizonte, din Minas Gerais, că i-au smuls capul cu „cu totul" fiicei sale, în timpul unei operații de cezariană. Familia susține că nou-născutul a fost în viață până la incidentul îngrozitor, care a avut loc pe 1 mai.

Ranielly a depus plângere împotriva medicilor (Foto: captură video)
Ranielly a depus plângere împotriva medicilor (Foto: captură video)

Medicii ar fi încercat să mușamalizeze totul

Părinții îi cumpăraseră deja hăinuțe fetiței lor (Foto: captură video)
Părinții îi cumpăraseră deja hăinuțe fetiței lor (Foto: captură video)

Părinții bebelușului mort susțin că doctorii au făcut presiuni asupra lor pentru a semna documente care să acopere detaliile incidentului. Ranielly Coelho Santos a depus o plângere la poliția locală două zile mai târziu.

Autoritățile braziliene au confirmat ulterior că medicul este investigat. Conform anchetatorilor, mama se afla în doar 28 de săptămâni de sarcină, iar doctorii i-au indus travaliul pe 1 mai, din cauză că aceasta suferă de hipertensiune arterială. În timpul nașterii, obstetricianul l-a chemat pe tatăl fetiței, Victor da Silva, în sală, astfel că bărbatul a fost martor la coșmar.

Acesta susține că fiica lui clipea și își mișca gura, înainte ca medicul să o ucidă smulgându-i capul. Ulterior, doctorii i-au cusut capul fetiței și i-au adus-o mamei pentru a-și lua rămas bun de la ea.

Părinții copilului sunt în stare de șoc

Mi-au spus: «Ești trează, mamă? Hai să ne luăm rămas bun de la fiica ta». Apoi au adus-o îmbrăcată, împachetată”, a povestit mama, conform tabloidului britanic Daily Mail. Medicii se apără spunând că fetița ar fi avut probleme cu plămânii și că nu avea șanse să supraviețuiască. Spitalul le-a propus părinților să le fie plătită înmormântarea bebelușului ca ei să nu depună plângere, însă Ranielly și Victor nici n-au vrut să audă de așa ceva.

De asemenea, părinților li s-a cerut să semneze documente care precizau că „autopsia a fost deja efectuată la spital” și că nu vor investigații suplimentare. Părinții au refuzat să semneze actele. Ranielly, care mai are o fiică de 9 ani, nu mai poate dormi de când a avut loc tragedia.

„Nu poate să doarmă. Când reușește, se trezește gândindu-se că aude un țipăt”, a declarat sora femeii, Aryane.

Fetiței i-ar fi fost făcută autopsia, însă rezultatele nu au fost făcute publice. Ancheta este în plină desfășurare, a anunțat avocatul familiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net