Şi-a spânzurat bebeluşul, apoi s-a sinucis. Ce mesaj de adio a lăsat tatăl criminal

Tragedie de nedescris la Alba Iulia după ce un bărbat de 27 de ani şi-a ucis copilul în vârstă de un an, după care s-a sinucis. Totul a început în cursul serii de sâmbătă, cu un telefon la 112 de la o femeie de 25 de ani, din localitate, care cerea ajutor pentru a-şi recupera copilul de la fostul partener, de care se despărţise.

Bărbatul a făcut gestul de supărare că fosta lui iubită era deja cu altul. FOTO ziarulunirea.ro
Bărbatul a făcut gestul de supărare că fosta lui iubită era deja cu altul. FOTO ziarulunirea.ro

Mama a intrat în panică sâmbătă seara când a văzut că bărbatul nu mai răspundea la telefon şi îl ştia supărat pentru că nu voia să se împace cu el. Cei doi au fost împreună doi ani, iar din octombrie anul trecut, femeia ar fi plecat de la el, informează adevarul.ro.

Poliţiştii au întârziat mult intervenţia, deoarece suspectul locuia cu chirie într-un bloc de pe strada Livezii, din Alba Iulia, şi nu au obţinut acordul proprietarului apartamentului de a sparge uşa, acesta anunţând că vine personal din Turda, unde era plecat. Când acesta a sosit s-a dovedit că se pierduse timpul degeaba, deoarece intrarea în apartament era blocată din interior, aşa că s-a ajuns până la urmă tot la spargerea uşii, cele două victime fiind găsite spânzurate în sufragerie.

A lăsat un mesaj de adio pe Facebook

Înainte de fapta terifiantă, bărbatul a lăsat pe o reţea de socializare un mesaj în care îşi exprima nemulţumirea faţă de faptul că un alt bărbat petrecea mai mult timp decât el cu fiul său.

Bărbatul de 27 de ani s-a sinucis
Bărbatul de 27 de ani s-a sinucis

„Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am ştiut că i-ai dat o nouă figură paternă lui D.? Cum ai permis necunoscutului acesta să fie în aceeaşi casă cu bebeluşul meu? Ce ştii despre el? De ce îţi baţi joc de băiatul meu? Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest străin? V-am întrebat «ce planuri de viitor aveţi cu băiatul meu?» Şi nu aţi spus nimic. Eu ţin la familia mea, la băiatul meu, dar de ce te laşi manipulată de C. C.?”, a scris bărbatul în mesajul publicat online.

Poliţia a spart uşa apartamentului. FOTO ziarulunirea.ro
Poliţia a spart uşa apartamentului. FOTO ziarulunirea.ro

Acesta a admis că a greşit faţă de mama copilului şi sublinia în mesaj că în ultimele luni a încercat să îndrepte situaţia.

„Daaaa, mi-am pierdut familia. Am construit familia aceasta din nimic, dorind să ofer o viaţă mai bună de familie băiatului meu decât am avut eu şi toate astea mi-au fost furate. Deşi am greşit în trecut, lucrez la mine de 7-8 luni pentru a schimba la mine ce cred că am făcut greşit în familie, alegerile mele greşite. Experienţa în familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată, până când mi s-a furat posibilitatea să văd băiatul cum creşte şi se dezvoltă, mi s-a furat primul Crăciun al lui D. care puteam să îl petrec în familie, să petrec ziua mea de naştere de când s-a născut el în familie, revelionul, ziua lui de naştere şi botezul băiatului de care nu am ştiut şi nu am fost invitat pentru a nu îl ofensa pe A. care a manipulat-o pe fata asta în nevoie să îi fie naş. Pentru ce? Pentru un telefon nou, un rotobil, câţiva lei şi câteva plimbări cu maşina de către A. şi C. C., care doreau să se răzbune pe mine? Acei oameni te-au plătit ca să minţi?”, a mai scris el, adresându-se fostei concubine, mama copilului ucis.

Cele două cadavre au fost preluate duminică dimineaţă şi transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru realizarea autopsiilor.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 11 iunie sfantul ierarh luca arhiepiescopul crimeii gabrie toma chituc jpeg
femeie musca politisti jpeg
Kefalonia, Grecia FOTO Shutterstock
Derinkuyu orasul subteran FOTO wikipedia org jpg
Casă curată și frumoasă, Foto Pixabay (2) jpg
tatuaj henna freepik jpg