Anamaria Prodan, sfat pentru mamele singure! La ce trebuie să fie atente la partener: „Nu alege omul care...”

După cum știm Anamaria Prodan face tot ce poate să își trăiască viața frumos, chiar dacă la capitolul „relații”, în ultimul timp a avut parte de eșecuri. În calitate de mamă singură, vedeta a transmis un mesaj important pentru toate femeile aflate în situația sa.

Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan mamelor singure
Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan mamelor singure

Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan mamelor singure

Relația cu Flavius Nedelea a fost prima relație pe care Anamaria Prodan și-a asumat-o în mod public, după divorțul cu scandal de antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns. Protejez omul de lângă mine! Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis pe care mi-o oferă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, impresara, care a și ținut ascunsă relația o bună perioadă de vreme, precizând că e mai fericită așa.

Din păcate, focul dragostei dintre cei doi s-a stins prea rapid, însă au rămas în relații foarte bune. Cei doi și-au transmis public mesaje foarte frumoase, după ce au încheiat relația, semn că au apreciat foarte mult prezența unul altuia în viața lor. Motivul despărțirii ar fi fost motive personale, precum faptul că milionarul n-ar mai fi suportat presiunea mediatică din jur, însă nu s-a pus problema de înșelat sau ceva asemănător.

Ulterior, Anamaria Prodan a declarat public că este deschisă spre o altă relație, însă îi este greu având în vedere standardele înalte pe care și le-a impus, mai ales după despărțirea de Reghe.

Pe Instagram vedeta a mărturisit că îi este dificil să își refacă viața sentimentală, iar în acest sens are câteva sfaturi pentru mamele singure aflate în aceeași situație.

„Pentru toate mamele singure…nu alege omul care întreabă dacă copiii tăi dorm deja, ci omul care întreabă dacă au mâncat astăzi”, a transmis Anamaria.

Până să își întâlnească o nouă iubire, vedeta se bucură de ceea ce îi oferă viața. Recent, Anamaria a plecat în Las Vegas, locul ei de suflet, acolo unde se simte acasă și unde consideră că este cel mai frumos loc de pe Pământ. Așadar, își poate lua gândul de la dragoste sau cine știe, poate își va întâlni acolo marea iubire. Viața este surprinzătoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net