Și-a cumpărat singură inelul de logodnă! Anamaria Prodan rupe acum tăcerea: „Nu am avut un bărbat cu bani sau unul puternic care...”

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan (50 de ani) face noi dezvăluiri după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Fiica regretatei artiste Ionela Prodan și-a uimit fanii cu informații neștiute despre inelul de logodnă pe care îl poartă în prezent, după două mariaje eșuate.

Anamaria Prodan a rupt tăcerea abia acum
Anamaria Prodan a rupt tăcerea abia acum

Recent, sexy-impresara a mărturisit că și-a făcut cadou singură inelul de logodnă, pe care l-a purtat pe mână în timpul celor două căsnicii pe care le-a avut cu Tiberiu Dumitrescu și Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan: „Eu nu am avut un bărbat cu bani”

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute femei din întreaga Românie. De-a lungul anilor, a muncit și și-a construit un adevărat imperiu, însă nu a fost ferită de probleme pe plan personal. Banii pe care îi are îi permit să-și achiziționeze cele mai frumoase și mai extravagante bijuterii, însă niciuna nu se compară cu cea pe care o poartă cu mândrie, având o poveste impresionantă.

Prima căsătorie a Anamariei Prodan a fost cu fostul handbalist Tiberiu Dumitrescu. Cei doi au două fete împreună și, chiar dacă au mers pe drumuri separate, păstrează în continuare o relație apropiată.

După un an de la divorțul de primul soț, sexy-impresara s-a căsătorit cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, cu care are împreună un băiat.

Recent, invitată în podcastul Ilincăi Vandici, vedeta a făcut mărturisiri neștiute despre inelul de logodnă pe care și l-a cumpărat singură, purtându-l în timpul celor două căsătorii.

„Eu de două ori m-am căsătorit cu acest inel, pe care mi l-am luat singură.

Acesta a fost inelul meu de logodnă. De ce? Pentru că am considerat că fericirea mea trebuie să mi-o construiesc, nu să îmi iau bărbați cu bani, nu trebuie să mă umilesc, să stau cu picioarele desfăcute să primesc niște bani pe noptieră cum au făcut foarte multe și astăzi cred ele că sunt fericite. Eu am considerat că alături de partenerul meu trebuie să construiesc și dacă eu am avut norocul să construiesc mai repede, nu e niciun fel de problemă să-mi cumpăr singură.

Eu nu am avut un bărbat cu bani sau un bărbat puternic care să îmi zică: Iubita mea, am văzut că te uitai la ceasul ăla în vitrină sau la bijuteria aia sau la casa aia și mâine să le am.”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul podcast-ului moderat de Ilinca Vandici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net