Anamaria Prodan, goală pe balcon! A sărit de 50 de ani, dar a încins imaginația bărbaților

Anamaria Prodan, goală pe balcon! A sărit de 50 de ani, dar a încins imaginația bărbaților! Vedeta s-a pozat în ipostaze absolut incendiare. Vezi mai jos, cum s-a afișat diva.

banner anamaria prodan (4) png

Anamaria Prodan, goală pe balcon

Anamaria Prodan își trăiește viața cât mai spectaculos la cei 50 de ani ai săi! După divorț, vedeta a renăscut pur și simplu, și a început să investească foarte mult în fizicul și starea sa de bine. În nenumărate rânduri aceasta a dezvăluit cât de mult îi place să se îngrijească.â

Având în vedere că nu se uită la bani când vine vorba despre aceste lucruri vedeta este dispusă să apeleze la cele mai bune tratamente de înfrumusețare indiferent de preț. Aceasta a spus că petrece ore întregi la salon pentru a-și face toate procedurile care o ajută să arate senzațional. Mai mult, aceasta declarat în trecut că orice femeie de peste 45 de ani ar trebui să se îngrijească cât mai mult și să fie atente la aspectul lor fizic. 

Anamaria Prodan are rol principal în Complotul bonelor Sursa Instagram  jpg

Având în vedere aceste lucru, Anamaria Prodan nu se sfiește să își arate trupul de zeiță care acum la cei 50 de ani ai săi, arată la fel de bine caa cum 16 ani când poza pentru prima dată în revista Playboy. Recent, impresara a postat o poză pe Instagram care i-a lăsat muți pe uimire pe urmăritori. Vedeta s-a afișat toples și în chiloți la balconul unui apartament din Cluj-Napoca. Vedeta și-a acopert bustul generos cu mâinile, lăsându-și părul bogat să îi pice pe spate.

Poza a fost însoțită și de un mesaj în care îi îndeamnă pe oameni să se dăruiască cu trupul doar acelora care se îndrăgostesc de sufletul lor.

Corpul vostru dezbracat trebuie atins doar de cel ce se îndrăgostește de sufletul vostru dezgolit.👀❤️💥🥇🥰”, a fost mesajul transmis de impresară pe Instagram.

Anamaria Prodan, tratament facial cu aur

Știm vine că după divorțul de Reghecampf, vedeta a slăbit foarte mult și a întinerit, ajungând la silueta de dinainte de căsătorie. Acum ceva timp impresara a decis să facă un tratament costisitor cu aur de 24 de karate. După cum a împărtășit cu fanii săi pe rețelele de socializare, acesta ajută pielea să fie mai fermă și mai hidratată. Ei bine, se pare că vedeta face tot ce poate pentru a arăta fantastic și astfel, nu ezistă să se mândrească cu corpul său pe internet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic 5 jpg
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
image
actualitate.net
image
actualitate.net