Cum ar fi putut salva Anamaria Prodan mariajul cu Reghe? „O căsnicie nu trebuie să fie ca la Poliție”

Pe cât de frumoasă a fost povestea lor de dragoste, pe atât de dureros s-a terminat. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au spus „adio” în urmă cu mai bine de un an, când antrenorul a decis să meargă pe un drum separat alături de noua iubire a vieții sale, Corina Caciuc. Acum, sexy-impresara a făcut pace cu fostul său soț și a mărturisit că are câteva regrete în ceea ce privește fostul lor mariaj. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au mers pe drumuri separate / foto: Arhivă personală
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au mers pe drumuri separate / foto: Arhivă personală

Invitată în cadrul podcastului Ilincăi Vandici, fiica regretatei artiste Ionela Prodan, a făcut o serie de dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Mai mult decât atât, acum, când totul s-a năruit, vedeta a fost sinceră și s-a gândit cum ar fi putut să își salveze căsnicia. 

Anamaria Prodan: „Poate puteam să fac mai mult” 

Impresara a mărturisit că povestea de dragoste care a legat-o în trecut de Reghe va rămâne mereu în amintirea tuturor. Împarte vina la doi pentru cele întâmplate și chiar a ajuns la concluzia că, poate dacă nu ar fi muncit atât de mult, ar fi putut salva ceva. 

„Eu ma lăsat ceva în urmă, neterminat, cu Laurențiu Reghecampf. Ne-am cunoscut când eram tineri. Am lăsat acolo ceva neterminat și am revenit după 13 ani. Povestea noastră a fost foarte frumoasă și așa o să rămână în istoria țării. Consider cumva că este și greșeala mea, că probabil nu am făcut suficient pentru a-l salva și pentru a salva căsnicia. Întotdeauna este vina amândurora. Întotdeauna. Bă, în viața asta nu am reușit. E o restanță acolo. Poate dacă nu munceam atât de mult, nu călătoream atât de mult, poate puteam să ne ținem. Poate puteam să fac mai mult. Poate nu cădea în lumea asta.

Numai că, mă gândesc și la faptul că o căsnicie nu trebuie să fie ca la Poliție, nu trebuie să fie închisoare. Dacă eu am explicat și am vorbit ani de zile și nu s-a putut. Eram paznicul la oi. Venea lupul. Nu poți să te lupți cu haite de oi toată viața. Și dacă viața lui așa trebuie să fie, lumea aia, de ce trebuie să cobor eu în lumea aia mică. De ce să mă bag eu în noroi? Eu am construit ceva ce nu știu câți români au construit. Nu am de ce să fiu modestă. Eu toată viața am considerat că mediocritatea este pentru ipocriți.”, a mărturisit Anamaria Prodan în podcastul Ilincăi Vandici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net