Fiica Anamariei Prodan și-a ridicat tricoul și a creat isterie în Congo. Blondina le-a făcut un „cadou” celor prezenți: „Mulțumesc, legendă”

Sarah Dumitrescu, fiica Aneimaria Prodan, a atras toată atenția la Jocurile Francofoniei de la Kinshasa, unde a făcut parte din echipa de baschet a României.

Anamaria Prodan este foarte mândră de fiica ei / foto: arhivă
Anamaria Prodan este foarte mândră de fiica ei / foto: arhivă

Sarah Dumitrescu și-a scos tricoul, l-a aruncat în tribune și zeci de congolezi s-au înghesuit pentru a-l prinde. Jucătoarea de baschet a revenit pe teren după ce a suferit nu mai puțin de trei operații la nivelul genunchilor.

România a învins Congo în duelul pentru locurile 7-8 cu scorul de 64-38 (18-13, 15-8, 14-7, 17-20).

„Sarah, îți mulțumesc pentru tricou. E unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit luna asta. Mulțumesc, legendă”, a scris Edouardo Lombe, cel care a prins tricoul sportivei din România.

Ce spune Anamaria Prodan despre cariera fiicei sale

Sarah și-a aruncat tricoul în public / foto: Instagram
Sarah și-a aruncat tricoul în public / foto: Instagram

Amamaria Prodan este foarte mândră de cariera fiicei sale, care a trecut de curând prin momente dificile, fiind la un pas să renunțe la baschet.

„Sunt foarte fericită. Sarah este o campioană, ca și mama ei. A trecut peste trei operații la genunchi, au fost momente cumplite, se putea termina totul.

A fost cel mai dificil moment al vieții și al carierei. Dar nu a renunțat niciodată. Este de neoprit acum”, a spus Anamaria Prodan.

Sarah Dumitrescu își caută o nouă echipă

Sarah Dumitrescu este în căutarea unei noi echipe de baschet, după ce în trecut a activat la Cal Poly Mustangs, în America.

Ea este baschetbalistă în Statele Unite ale Americii, legitimată la echipa California Polytechnic State University, în Big West Conference. 

„Mă simt foarte bine acum. Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte, foarte bine. Câteodată mi-e greu, pentru că toată atenţia asta, şi luminile, şi camerele o trag de lângă mine (n.r. pe Anamaria Prodan). Dar mă bucur că avem viaţa pe care o avem. A încercat să ne dea cea mai frumoasă viaţă şi chiar asta a făcut. Îmi iubesc viaţa”, a spus Sarah Dumitrescu, potrivit kanald.ro la finalul anului trecut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
image
actualitate.net
image
actualitate.net