Un nou cuplu în showbiz? Anamaria Prodan, sărut pasional cu un actor celebru. Filmări incendiare cu cei doi

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ce se întâmplă în Bali rămâne și nu prea ...în Bali?! Anamaria Prodan și Cristi Iacob au fost surprinși în tandrețuri, sărutându-se cu foc în club, și nu pe platourile de filmare. Click! a intrat în posesia unor imagini incendiare cu impresara și celebrul actor, care îi este partener în „Complotul bonelor”, exersând scena sărutului în club, după filmări! Se leagă oare o idilă și în afara platoului de filmare?! Actorul este, însă, din câte știm..puțin cam însurat!

Anamaria Prodan și Cristi Iacob sunt parteneri în comedia romatică „Complotul bonelor”, regizată de Iura Lucașu. Cei doi au petrecut trei săptămâni, împreună cu echipa de producție, în Bali și au devenit, practic, nedezlipiți, pe platourile de filmare, unde au rolurile principale, da,r se pare că, și în afara acestuia, Ana și Cristi se simt foarte bine împreună.

O dovedesc și ultimele imagini explozive sosite pe adresa redacței, direct din Bali.

Prodanca și Cristi Iacob, îndrăgostiți pe paltorile de filmare? Se sărută cu foc și în club!

Impresara și actorul Cristi Iacob au fost surprinși de turișii români din Bali sărutându-se în club, de față cu câțiva colegi din echipa de filmare. Aceștia au ieșit să se distreze și să se destindă după o zi obositoare de filmări. Au servit câteva păhărele de șampanie și i-a cam luat valul.

În euforia creată pe moment, impresara și actorul s-au sărutat cu foc pe gură, în fața prietenilor de la masă, care au rămas puțintel cam surprinși. Probabil că cei doi au vrut să exerseze scena sărutului și în afară programului de filmare, ca să le iasă cât mai bine și mai veridic. Cert este că toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva se leagă oare o idilă, a la Hollywood?!

Erau super relaxați, beau cu un grup de prieteni. Cei doi erau nedezlipiți. Trei ore cât am stat în club cu familia, ei au râs și s-au ținut numai în brațe, fără să le pese că se uita toată lumea la ei la cât de tare râdeau”, au declarat surse de la fața locului, în exclusivitate pentru Clcik!

Anamaria Prodan și Cristi Iacob au fost nedespărțiți în Bali, unde au filmat de dimineața de la ora 7 până spre miezul nopții. Actorul pare că o simpatizează foarte tare pe impresară și, de la începutul filmărilor, i-a dat sfaturi prețioase cum să abordeze rolul din „Complotul bonelor”, cât mai profesionist cu putință.

„Complotul bonelor” este o comedie romantică, în regia lui Iura Luncașu, care-i are în rolurile principale pe Anamaria Prodan și Cristi Iacob. Filmul, produs de Iura Luncașu Academy, beneficiază de un buget impresionant, numai aparatura folosită valorând 5 milioane de euro.

Filmările au avut loc luna trecută la Cluj, iar s-au desfășurat, timp de trei săptămâni, și în Bali, unde întreaga aventură a echipei ar fi costat, conform surselor Click!, 200 000 de euro, până la această oră.

Filmul va fi lansat pe platforma Netflix, iar producătorii comediei sunt încrezători că va fi un adevărat succes.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay