Anamaria Prodan, în pericol de moarte, în Bali. Ce i-a amenințat viața în timpul filmărilor de la „Complotul bonelor”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Comedia „Complotul bonelor”, în regia lui Iura Luncașu, și-a mutat filmările de la Cluj (România), pe plajele virgine din Bali (Indonezia). Anamaria Prodan și echipa de filmare stau acolo trei săptămâni și au avut de înfruntat pericole la tot pasul!

„Complotul bonelor”, comedia regizată de Iura Luncașu, cu Anamaria Prodan și Cristi Iacob în rolurile principale, este prima peliculă românească ce ajunge să se filmeze în Bali, Indonezia.

Echipa de producție, din care fac parte români și japonezi, se află în Bali timp de trei săptămâni, filmând de zor, de dimineață și până la apusul soarelui.

Anamaria Prodan (50 de ani) a avut de înfruntat pericole la tot pasul, la filmările desfășurate pe plajele virgine din Indonezia, care sunt pline de șerpi veninoși, șopârle și iguane. Peisajul, însă, îți taie respirația!

Anamaria Prodan: „Am văzut niște specii de șerpi, cu niște culori, incredibil de frumoși"

Toate locurile unde se filmează sunt plaje virgine, sălbatice, totul este acolo așa cum a lăsat Dumnezeu. Un pesaj minunat, dar cu tot felul de reptile, șerpi, iguane, șopârle, colonii de crabi. Am văzut, însă, niște specii de șerpi, cu niște culori, incredibil de frumoși!

Vreau să fac istorie și în cinematografie! Știu că pot și am alături cea mai frumoasă și profesionistă echipă. Suntem 35, aici, din total. Din echipă fac parte români, dar și japonezi“, a declarat, Anamaria Prodan, pentru Click!

„Complotul bonelor” este o comedie romantică, în regia lui Iura Luncașu, care-i are în rolurile principale pe Anamaria Prodan și Cristi Iacob. Filmul, produs de Iura Luncașu Academy, beneficiază de un buget impresionant, numai aparatura folosită valorând 5 milioane de euro.

Filmările au avut loc luna trecută la Cluj, iar acum se desfășoară, timp de trei săptămâni, în Bali, unde întreaga aventură a echipei a costat, conform surselor Click!, 200 000 de euro, până la această oră.

Filmul va fi lansat pe platforma Netflix, iar producătorii comediei sunt încrezători că va fi un adevărat succes.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Suleyman Magnificul
chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net