Încrengăturile iubirii! EX-iubitul Prodancei s-a cuplat cu EX-soția lui Alex Bodi! Ce spune impresara: „Cum să comentez eu alegerile lui?”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cuplu surpriză în show-biz! Flavius Nedelea, fostul iubit la Anamariei Prodan, și Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, și-au anunțat relația, pe Facebook. Avem reacția impresarei, în exclusivitate!

Încurcate sunt căile dragostei în showbiz! La câteva luni după ce Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au anunțat că s-au despărțit, omul de afaceri surprinde!

Acesta a postat, în miez de noapte, pe contul său de socializare, imagini cu noua iubită din viața lui! Este vorba de o femeie deja cunoscută în showbiz, Iulia Sălăgean, nimeni alta decât fosta soție a lui Alex Bodi.

Cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat împreună, ca un cuplu, în timp ce luau o cină romantică în oraș. În dreptul fotografiei postate pe social media, fostul iubit al Anamariei Prodan a scris: „A mea”.

Fanii nu au ezitat să-i felicite pe cei doi pentru noua relație.

Tare frumoși sunteți împreună. Ai făcut o alegere deosebită, Flavius! Julie ești minunată, nici nu mă așteptam la altceva, felicitări”/ „Multă înțelegere și fericire să aveți! O pereche splendidă!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Ce îi urează Anamaria Prodan fostului iubit

Aflată în America la sora ei, Anamaria Prodan l-a felicitat și ea pe fostul iubit și i-a urat fericire în noua relație cu Iulia.

Flavius este prietenul meu pe viață. Cum să comentez eu alegerile lui? Mai ales când vine vorba despre partenerele lui. Mă bucur pentru el dacă este fericit.

Mă bucur pentru reușitele lui. Îi doresc toată fericirea din lume! Este un om minunat și merită să fie fericit!”, a declarat Anamaria Pordan, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au rămas în relații de prietenie după despărțire. Cei doi merg în vacanțe cu prietenii împreună și se consultă când vine vorba de afaceri.

Fosta soție a lui Alex Bodi: „Rar mai găsești bărbați gentlemani!”

 Iulia Sălăgean s-a căsătorit cu Alex Bodi în anul 2014 și au împreună o fetiță pe nume Selena. Cei doi au divorțat în 2018, omul de afaceri recunoscând atunci că și-a înșelat soția cu Bianca Drăgușanu.

Eu sunt reală mereu și cu tine acum, și cu prietenii mei, și într-o relație, și dacă cunosc pe cineva, îmi place să fie el. Contează și atențiile, da. Eu pun preț pe ea atențiile astea de gentleman.

Foarte rar mai găsești bărbați care să-ți deschidă portiera la mașină, să-ți tragă scaunul când te așezi pe scaun într-un restaurant sau să-ți ia jacheta”, spunea Iulia Sălăgean, la Antena Stars, referitor la așteptările ei de la un potențial iubit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net