Alex Bodi a izbucnit in lacrimi. Fiica lui, Selena, a fost operată! / video

Alex Bodi, 38 de ani, este unul dintre cei mai duri bărbați din showbiz, însă își iubește necondiționat fiicele, pe Selena și pe Chaqueline. Afaceristul a izbucnit în lacrimi, când Iulia Sălăgean l-a anunțat că fiica lor a suferit o operație. Imaginea cu Alex Bodi care nu-și putea controla lacrimile a uimit pe toată lumea. 

image

Alex Bodi a trecut prin momente foarte dificile când fiica lui cu fosta iubită, Iulia Sălăgean, micuța Selena, fost operată de către medici. Mama copilei a simțit că este absolut necesar că Selena să îl aibă alături în acele momente dificile și pe tatăl ei, Alex Bodi. 

Deși blondina și afaceristul au trecut printr-un scandal mediatizat și și-au aruncat vorbe grele, cei doi au decis la scurt timp să-și lase la o parte diferențele, de dragul fiicei lor. Din acel moment, Alex Bodi a fost constant prezent în viața Selenei, iar atunci când Iulia Sălăgean l-a anunțat că micuța va fi operată, afaceristul a izbucnit în lacrimi și s-a grăbit de deîndată să fie alături de copilul său. Iulia a împărtășit un clip chiar din spital, în care se poate vedea cum Bodi își ține fiica în brațe în timp ce asistenta îi ia sânge.

«Au fost momente când multă lume a judecat legătura mea și a lui Alex Bodi, de a fi părinți. Dacă această legătură nu era armonioasă pentru Selena, atunci nu putea fi alături de ea, în momente ca astea. Tatăl oferă siguranță și protecție în viața unei fetițe.» , a scris Iulia Sălăgean. 

Imaginea cu Alex Bodi în lacrimi: «Este prezent în viața Selenei»

Iulia Sălăgean a publicat și o imagine în care afaceristul a izbucnit în lacrimi, copleșit de grijă pentru fiica sa cea mică, așa că blondina a adresat importanța prezenței ambilor părinți în viața unui copil, indiferent de relațiile dintre cei doi foști parteneri. 

«Este prezent în viața Selenei pentru că este foarte important pentru ea prezența lui. Viețile noastre private sunt viețile noastre private, însă viața de părinți este comună. 

Sfat pentru femeile care se răzbună pe foștii, prin proprii lor copii: nu mai faceți asta! Că nu le faceți rău bărbaților. Le faceți rău propriilor voștri copii!»

Alex Bodi are două fiice, cea mare Chaqueline, din primul său mariaj cu Raluca Alexandra și mezina, Selena, din relația cu Iulia Sălăgean. Afaceristul își adoră fetele și caută să fie cât mai prezent în viața lor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
meghan markle 4 jpg
andreea marin
image
image
image
image
image
image
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg
cub mariana moculescu png