Vacanța în Bali nu le-a priit! Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit

Povestea dintre Alex Bodi și Ema Uta a ajuns la final! Îndrăgostiții au decis să meargă pe drumuri separate după ce au revenit dintr-o vacanță de vis în Bali. Make-up artistul nu a dorit să vorbească despre motivele care au produs ruptura și a subliniat că preferă să păstreze discreția asupra acestui subiect. 

image

Relația lui Alex Bodi și a Emei Uta a fost presărată cu despărțiri și împăcări frecvente, însă de această dată povestea a ajuns la final. Nimeni nu ar fi crezut că, după o vacanță luxoasă în Bali, cei doi vor decide să pună punct legăturii lor. 

Citește și: Reacția lui Alex Bodi, după ce a fost întrebat cu ce se ocupă 

Ema Uta nu a dezvăluit care a fost motivul pentru care s-a despărțit de Alex Bodi 

Ema susține că relația dintre ea și Alex Bodi a fost una relxantă și plăcută până la un punct, când s-a instalat o atmosferă tensionată.

Despărțirea este una recentă, așadar make-up artistul nu dorește să ofere detalii, ci să-și găsească liniștea. În plus, ea a menționat că nu va folosi cuvinte negative pentru a-l descrie pe cel care i-a fost alături din respect pentru iubirea pe care au împărtășit-o. 

„Pe Alex îl voi considera în continuare un bărbat inteligent și atrăgător, ne-am înțeles extraordinar cât a fost bine, relația a fost una ingenuă, naturală, relaxată până la un punct.

Există niște motive de despărțire cu adevărat, dar nu sunt grave și – din respect pentru ce a fost – mi-aș dori să nu ofer detalii”, a declarat Ema Uta, conform Cancan. 

Vezi și: Alex Bodi și Ema Uta, dans lasciv cu atingeri pătimașe 

Doar timpul ne va dezvălui dacă Ema îi va acorda încă o șansă omului de afaceri originar din Mediaș, însă un lucru este cert. Alex Bodi încearcă să-și mențină agenda ocupată!

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost surprins în timp ce se distra de minune în compania unei brunete misterioase, la malul mării, într-un club de fițe. Cei doi ar fi schimbat priviri languroase și priviri de subînțeles! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Nikita Hrușciov și Richard Nixon la Moscova în 1959 FOTO Profimedia
horoscop toamna shutterstock jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg