Reacția lui Alex Bodi când a fost întrebat cu ce se ocupă! Răspunsul a ajuns viral!

Ultima actualizare:

Celebrul influencer Elysium, cunoscut în special pe platforma TikTok, a avut un schimb de replici savuros cu Alex Bodi, în momentul în care l-a întrebat pe afacerist care este sursa lui de venit, care îi permite un stil de viață luxos și mașini de sute de mii de euro. Răspunsul lui Bodi a ajuns, în scurt timp, viral pe internet!

 Reacția lui Alex Bodi când a fost întrebat cu ce se ocupă! Răspunsul a ajuns viral!
Reacția lui Alex Bodi când a fost întrebat cu ce se ocupă! Răspunsul a ajuns viral!

  Urmând modelul mai multor influenceri din străinătate, TikTok-erul Elysium l-a surprins în trafic pe Alex Bodi și l-a întrebat pe acesta cu ce se ocupă ca să își poată permite mașina la volanul careia s-a afișat. Răspunsul a fost unul neașteptat, iar filmulețul cu pricina a ajuns rapid viral pe rețelele de socializare.

Citește și Alex Bodi și Ema Uta, despărțiți de Iulia Sălăgean. Crizele de gelozie și o ceartă zdravănă au produs ruptura

  Alex Bodi a fost surprins recent în trafic, la volanul unei reale bijuterii pe patru roți. Controversatul afacerist din Mediaș și-a facut apariția la bordul unui Lamborghini Urus Mansory Venatus, al cărui preț se învârte în jurul sumei de 600.000 de euro, așa cum a anunțat și creatorul filmulețului, TikTok-erul Elysium. 

  Acesta a profitat de faptul ca Bodi avea geamul mașinii lăsat și l-a întrebat rapid cu ce se ocupă, urmând rețeta unor alte video-uri din străinatate, care s-au viralizat rapid. Pe scurt, există o serie de astfel de filmulețe, în care posesorii unor case sau mașini de lux sunt filmați și întrebați ce meserie au, având în vedere că ajung să își permită o astfel de viață. Mulți răspund politicos, mulți se abțin, iar unii devin agresivi.

Ei bine, Alex Bodi a pus paie pe foc și a dat frâu liber controverselor, după ce a oferit răspunsul. Bodi, care a fost în trecut a fost pus sub control judiciar, fiind acuzat de trafic de persoane si proxenetism, a răspuns senin: „Păi știe deja toata lumea cu ce mă ocup”, replică urmată apoi și de un râs copios.

@yelysium Un video mai scurt ❤️ #foryou ♬ original sound - Elysium

Alex Bodi, unul dintre cele mai controversate nume autohtone

Alex Bodi este unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri din România, iar renumele său de ,,băiat rău" este alimentat nu numai de acuzațiile DNA-ului, ci și de viața personală tumultoasă. 

Citește și În ce case luxoase stau vedetele din România! Alex Bodi și Antonia locuiesc în vile de sute de mii de euro

Bodi a bifat relații cu unele dintre cele mai cunoscute nume din showbiz-ul autohton și nu numai, acesta formând un cuplu și cu rusoaica Daria Radionova. Cea mai răsunătoare relație a sa a fost însă mariajul cu Bianca Drăgușanu, care s-a sfârșit cu un scandal monstru, după ce afaceristul a agresat-o fizic pe aceasta. 

Cea mai recentă relație a lui Alex Bodi a fost cea cu make-up artistul vedetelor, Ema Uta. Deși părea că cei doi se înțeleg de minune și au revenit la sentimente mai bune după o despărțire din trecut, aceștia s-au separat din nou, subit, anunțul fiind făcut chiar de Ema, pe una dintre rețelele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net