Iată cum arăta Alex Bodi când era un tinerel! E aproape de nerecunoscut!

Ultima actualizare:

Alex Bodi, 38 de ani, este unul dintre cele mai prolifice și mai controversate personaje din showbiz. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este cunoscut ca un adevărat Don Juan, însă oare cum era afaceristul în urmă cu 15 ani, pe vremea când era doar un tinerel? Bodi a împărtășit o fotografie rară, din arhivă, într-o ipostază așa cum nu l-ai mai văzut niciodată.

Iată cum arăta Alex Bodi când era un tinerel! E aproape de nerecunoscut!
Iată cum arăta Alex Bodi când era un tinerel! E aproape de nerecunoscut!

Alex Bodi este afaceristul care a furat inima celor mai frumoase femei din România și numai. Pare că nicio reprezentantă a sexului frumos nu-i rezistă. Când vine vorba de viața profesională, business-ul lui Bodi merge bine, iar afaceristul prosperă. Acesta și-a surprins urmăritorii de pe social-media, când a împărtășit o fotografie de-a sa, de pe pe vremea când avea doar 23 de ani. 

Citește și: Alex Bodi, descindere faraonică în Mamaia, la volanul unui bolid de jumătate de milion de euro

Puține se cunosc despre trecutul lui Alex Bodi, însă un lucru este sigur și-a păstrat de-a lungul timpului pasiunea pentru trabucuri, așa cum dovedește și poza pe care a publicat-o pe social-media. Bodi arăta complet diferit la 23 de ani. Afaceristul era complet ras în cap, iar chipul său părea mai degrabă cel al unui adolescent, în antiteză cu trăsăturile puternice, masculine, pe care le afișează în prezent. 

Nu rata nici: Fosta lui Plein și a lui Bodi l-a făcut fericit pe Michele Morrone în The Next 365, pe Netflix

Afaceristul a dat urmăritorilor săi de înțeles că la vârsta de 15 ani s-a apucat de fumat trabucuri. 

«Am și eu vreo 15 ani de când fumez trabucuri», a scris Bodi în dreptul imaginii.

Hai să vezi și: Imagini interzise cardiacilor cu Bianca Drăgușanu și Ema Uta! Cine merită titlul de „regina costumelor de plajă”?

Alex Bodi a avut o relație pasională cu Ema Uta

Alex Bodi a avut o relație foarte pasională cu Ema Uta, make-up artistul vedetelor. Blondina părea a fi singura care a reușit să-l îmblânzească pe Bodi, după relația acestuia cu Bianca Drăgușanu. Bodi și Ema Uta s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, dar părea că vor trece peste orice obstacole împreună. Vestea despărțirii lor a căzut ca un fulger, mai ales că în urmă cu doar câteva zile, cei doi fuseseră într-o vacanță romantică în Maldive. 

Afaceristul a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre cine a spus primul «Adio». 

«Într-adevăr am avut o relație foarte frumoasă, naturală, nimic forțat, totul bazat pe liniște, pe pace, pe fericire, pentru că așa e Ema, o persoană care caută doar lucrurile pozitive, îți oferă liniște, așa este ea ca femeie. De fapt este o copiluță, are un suflet de copil, e super sensibilă, super sufletistă. Între noi nu au existat tensiuni, nici nu merită să pronunț cuvântul tensiune.

Da, am avut niște discuții de cuplu, au apărut niște situații și ca să evităm orice negativitate între noi, i-am zis săptămâna trecută că este mai bine să ne despărțim și ne vedem fiecare de treaba noastră, asta nu înseamnă că s-a întâmplat ceva rău între noi. Am respectat-o i-am fost loial tot timpul relației, deci nu există așa ceva. E o femeie super deosebită, cu multe calități, pe care o respect în continuare și căreia îi doresc tot binele din lume. Este o femeie frumoasă, independentă, e chiar demnă de respect.», a spus la vremea aceea Alex Bodi pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net