Alex Bodi, descindere faraonică în Mamaia, la volanul unui bolid de jumătate de milion de euro

Ultima actualizare:

  Alex Bodi a făcut o vizită fulger la mare, unde a făcut furori cu bolidul de lux. Afaceristul a venit însoțit de un prieten și a făcut senzație în zona de fițe din Mamaia, unde a atras toate privirile cu un  Lamborghini Urus, în valoare de aproape jumătate de milion de euro. 

cub alex bodi png

Alex Bodi are două mari pasiuni, mașinile scumpe și ceasurile scumpe, de aceea găsește mereu o ocazie potrivită pentru a le etala pe fiecare. Ar mai fi și o a treia categorie, anume femeile frumoase, însă cele mai importante sunt cele două, iar la banii lui îți permite să aibă cele mai scumpe accesorii.

Citește și: Ema Uta, cea mai fatală femeie din România! Cum s-a pozat în vacanță cu Alex Bodi și fiica lui

Recent, paparazzii Click! l-au surprins pe afacerist la volanul unui bolid Lamborghini Urus, în valoare de jumătate de milion de euro. Este clar că milionarului îi place să trăiască pe picior mare și nu-și refuză nici un capriciu, chiar dacă trebuie să scoată din buzunar bani grei. Dar ce nu face el pentru „micile” plăceri?!!!

Nu rata nici: Ema Uta l-a prezentat părinților pe Alex Bodi! Înainte de asta au făcut turul mânăstirilor!

Chiar dacă mașinile scumpe nu sunt o noutate în stațiunea bogaților, automobilul afaceristului i-a lăsat muți de uimire, după ce Bodi a demarat în forță pe străzile din Mamaia. Click! l-a surprins pe milionar la volan, zâmbind, relaxat, fiind probabil în trecere, iar asta pentru a se destinde puțin. 

Vezi și: Cum a fugit Ema Uta val vârtej din State pentru Alex Bodi! Fix așa a tradus-o

Alex Bodi dezvăluie cum s-a despărțit de Ema Uta

Alex Bodi se află într-o relație cu una dintre cele mai frumoase femeie din showbiz, este vorba de make-up artistul vedetelor Ema Uta. Cei doi s-au certat și împăcat de atâtea ori încât ne este greu să mai anunțăm vreo despărțire, în acest context. Nu se știe când apar, din nou, împreună. Dar vă lăsăm ultimul mesaj de adio al milionarului, cu câteva zile înainte să iar alături de blondă.

«Într-adevăr am avut o relație foarte frumoasă, naturală, nimic forțat, totul bazat pe liniște, pe pace, pe fericire, pentru că așa e Ema, o persoană care caută doar lucrurile pozitive, îți oferă liniște, așa este ea ca femeie. De fapt este o copiluță, are un suflet de copil, e super sensibilă, super sufletistă. Între noi nu au existat tensiuni, nici nu merită să pronunț cuvântul tensiune.

Da, am avut niște discuții de cuplu, au apărut niște situații și ca să evităm orice negativitate între noi, i-am zis săptămâna trecută că este mai bine să ne despărțim și ne vedem fiecare de treaba noastră, asta nu înseamnă că s-a întâmplat ceva rău între noi. Am respectat-o i-am fost loial tot timpul relației, deci nu există așa ceva. E o femeie super deosebită, cu multe calități, pe care o respect în continuare și căreia îi doresc tot binele din lume. Este o femeie frumoasă, independentă, e chiar demnă de respect.», a declarat în exclusivitate Alex Bodi pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!