Fosta lui Plein și a lui Bodi l-a făcut fericit pe Michele Morrone în The Next 365, pe Netflix

Vă mai aduceți aminte de voluptoasa Justyna Gradek, cea care a avut o aventură fulgerătoare cu Alex Bodi, chiar după ce i-a furat câteva zeci de mii de euro designerului Philip Plein? Ei bine Justyna intră din nou în scenă, la propriu, căci o veți putea viziona în thrillerul erotic "The Next 365 days", unde îl va avea partener pe actorul Michele Morrone. 

Justyna Gradek 6 e1638771824317 jpg

Justyna Gradek este o femeie ambițioasă, conștientă de atuurile sale și doritoare să evolueze în carieră. După ce i-a sucit mințile lui Philip Plein și l-a lăsat fără câteva zeci de mii de euro, apoi a bifat o idilă cu Alex Bodi, Justyna, fată întreprinzătoare de felul ei, a țintit către o carieră de actriță și nu în orice fel de producție, ci într-un film de Netflix. 

Justyna Gradek a fost distribuită în câteva scene fierbinți, din thrillerul erotic "The Next 365 days", în care a filmat câteva scene interzise cardiacilor alături de actorul Michele Morrone. 

Fosta lui Alex Bodi a reușit să impresioneze pe regizorii producției "The Next 365 days"  Barbara Białowąs și Tomasz Mandes, care au considerat-o persoana potrivită să joace rolul unei vampe ce emană senzualitate prin toți porii și care este gata să devoreze orice bărbat. 

Thrillerul erotic «The Next 365 Days» este o peliculă controversată

«The next 365 days» este un film thriller erotic polonez regizat de Barbara Białowąs și Tomasz Mandes și reprezintă o continuare a filmului 365 Days. Producția este bazată pe cel de-al treilea roman al trilogiei scrise de Blanka Lipińska și îi are în rolurile principale pe Anna-Maria Sieklucka, Magdalena Lamparska, Rebecca Casiraghi și Michele Morrone.

În filmul original, Massimo, un membru al mafiei, o răpește pe bogătașa Laura și a ține ostatică timp de un an (365 de zile) în încercarea de a o face să se îndrăgostească de el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net