Ema Uta, deranjată de apropierile dintre Alex Bodi și fosta soție, Iulia Sălăgean. Cum explică afaceristul situația: „Nu poți să faci să dispară”

Faptul că Alex Bodi a avut ceva apropieri de fosta lui soție, în perioada în care a fost separat de Ema Uta, a cam deranjat-o pe celebra blondină. Cu toate acestea, afaceristul a mărturisit că nu o poate face pe Iulia Sălăgean să dispară, mai ales că aceasta este, totuși, mama fetiței sale, iar întâlnirile dintre cei doi sunt inevitabile. 

Alex Bodi a acordat un interviu la Antena Stars în cadrul căruia a vorbit despre întâlnirile pe care le-a avut cu Iulia Sălăgean. 

Alex Bodi: „Sunt niște copilărisme”

Afaceristul din Mediaș a explicat că acestea sunt inevitabile, în contextul în care el și fosta lui soție au o fetiță împreună. Chiar și așa, declară că o înțelege pe Ema Uta, pe care o deranjează teribil faptul că iubitul ei se mai vede cu fosta soție. Pentru Bodi, situația nu este chiar atât de tragică...

„Sunt niște copilărisme, fiind într-o relație te deranjează ceva, pe altă persoană o deranjează altceva fiecare gest, fiecare cuvânt, fiecare telefon este interpretabil, sunt mai multe lucruri care se acumulează, nu se mai dau războaie. Da, au fost și anumite chestii din trecut și acum sunt interpretabile.

A fost o perioadă în care ne-am împăcat să vedem cum decurg lucrurile, am stat ceva timp împreună cu ea și cu fetița și cum a zis și ea a fost în timpul în care am avut o mică ceartă cu Ema. Și da, într-adevăr, nu-i convine. Am avut discuția asta cu prezența Iuliei cu fetița.

Este greu ca să poți să le separi. Sunt momente în care Iulia îmi aduce fata, nu poți să faci așa să dispară. O înțeleg și pe Ema că o deranjează, dar nu am cum să fac, în primul rând este mama fetei mele”, a spus Alex Bodi. 

Stânga: Iulia Sălăgean și Alex Bodi / Dreapta: Ema Uta și Alex Bodi
Stânga: Iulia Sălăgean și Alex Bodi / Dreapta: Ema Uta și Alex Bodi

Citește și - Daria Radionova, vizită în România. Relația lui Alex Bodi cu Ema Uta, pusă în pericol?

Iulia Sălăgean o dă în judecată pe Ema Uta

Pe de altă parte, fosta soție a lui Alex Bodi tună și fulgeră! Iulia Sălăgean este gata să o pună pe Ema Uta să răspundă în instanță pentru lucrurile pe care make-up artistul le spune despre ea, în spațiul public. 

Printre multe altele, ex-soția lui Bodi a mărturisit că Ema Uta nu ar trebui nici măcar să-și dea cu părerea despre ceva legat de ea, darămite să vorbească despre educația fiicei sale.

„Din păcate, sunt nevoită din nou să mă apăr, pentru că altfel lăsam să treacă totul, dar s-au făcut acuzații foarte urâte și grave. Eu rămân o doamnă, pentru că nu mă cobor la nivelul ăsta de mahala.

Cu privire la aprecierile domniei sale asupra sănătății psihice nu pot spune decât că, de prea multe ori, oamenii tind așa să observe paiul din ochiul altuia, fără a observa bârna din propriul ochi. Bineînțeles că, necalificând-o nimic să avansese asemenea opinii în spațiul public, eu mă voi consulta cu avocații mei și voi lua o decizie cu privire la acționarea ei în judecată pentru defăimare, denigrarea imaginii, cu atât mai mult cu cât, din nou, ea face afirmații fără vreo minimă susținere.

Da! O să mă consult cu avocații mei cu privire la aceasta, pentru că nu este prima oară. Educația fiicei mele la fel, aș ruga-o să nu mai emită păreri, pentru că ea este o persoană necăsătorită și nu are copii”, a spus Iulia Sălăgean, la Antena Stars.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net