Ema Uta, tatuaj inedit în zona intimă. Imaginile fac furori pe social media

Ultima actualizare:

Știm cu toții că lui Alex Bodi tare mult îi mai plac femeile frumoase, cu forme apetisante și cu ceva mistere pe care numai el poate să le deslușească. Ema Uta i-a căzut cu tronc afaceristului din Mediaș și, după lungi episoade de telenovelă, cu certuri, împăcări, vacanțe și cadouri scumpe, cei doi au rămas tot împreună. Dar oare cum reușește blondina să-l „zăpăcească” pe fostul Biancăi Drăgușanu?

Chiar dacă nu deține operațiile estetice ale Biancăi Drăgușanu sau ale Dariei Radionova, Ema Uta se poate lăuda cu un corp super fit, lucru remarcat și de internauții care o urmăresc în social media. Pe deasupra, blondina are și foarte multe tatuaje, unul dintre ele fiind într-o zonă cel puțin interesantă: aproape de părțile intime! E de înțeles că Alex Bodi este de-a dreptul fermecat de ea...

Citeși: Daria Radionova, vizită în România. Relația lui Alex Bodi cu Ema Uta, pusă în pericol?

În ce zonă deține Ema Uta un tatuaj provocator

Aflată de atâtea ori în vacanțe exotice, Ema Uta și-a expus trupul în costume de baie care mai de care mai sexy. 

La un moment dat, o fotografie a scos la lumină unul dintre multele tatuaje pe care le deține celebrul make-up artist. Îndrăzneață din fire, Ema s-a tatuat pe posterior, o zonă destul de intimă pe care nu oricine are privilegiul să o admire. Dar Alex Bodi se poate considera norocos.

Vezi și: Ema Uta a petrecut până în zori, de ziua ei! Loredana și Antonia au lăsat inhibițiile acasă

Asta nu e tot! Ema Uta mai deține un tatuaj într-o zonă provocatoare: aproape de părțile sale intime! Cu siguranță însemnele de pe corpul blondinei reprezintă un mare avantaj atunci când vine vorba de cucerirea bărbaților, mai ales a lui Alex Bodi, care are și el, la rândul său, o mulțime de tatuaje și, practic, împărtășesc aceeași pasiune. 

Ema, dependentă de sala de sport

Pentru a arăta așa cum își dorește și pentru a fi mereu fit, Ema Uta nu ratează ocazia de a merge, frecvent, la sală. Blondina face diverse exerciții pentru brațe, abdomen, coapse și posterior, care o ajută să-și mențină formele. 

Aceasta este, de fapt, cea de-a doua pasiune pe care ea și Alex Bodi o au în comun. După cum bine știți, și afaceristul din Mediaș iubește sala de forță și se întreține cu antrenamente puternice!

Nu doar iubirea pentru tatuaje și sport îi leagă pe cei doi. Curioși din fire și mari admiratori ai peisajelor care îți taie răsuflarea, Ema Uta și Alex Bodi mai au o pasiune în comun: vacanțele de lux în locuri exotice. Nu de puține ori cei doi au mers în destinații precum Bali sau Maldive, acolo unde s-au răsfățat, după cum au arătat în social media, cu tot ce le-a poftit sufletul.

Ea - make-up artist de succes, cu un portofoliu bogat și inclusiv cu organizare de cursuri pentru femeile dornice să intre în această industrie, cursuri care nu sunt deloc ieftine, el - un afacerist cu relații, investiții în criptomonede și multe altele, s-au găsit la fix! 

Se spune că pentru un bărbat trebuie să fie un mare plus faptul că și femeia este capabilă să facă bani, dar cei doi concurează, cu succes, la capitolul financiar și nu depind unul de celălalt în privința acestui aspect. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
image
actualitate.net
image
actualitate.net