Daria Radionova, vizită în România. Relația lui Alex Bodi cu Ema Uta, pusă în pericol?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alex Bodi (38 de ani) are parte de surprize. Daria Radionova, rusoaica stabilită în Londra, a vizitat în România. Oare relația milionarului cu make-up artistul momentului Ema Uta este în pericol? Click! are toate detaliile.

Ups! S-a apăsat butonul roșu: Daria a fost în România. Alex Bodi oare știe? Noi știm că da!
Ups! S-a apăsat butonul roșu: Daria a fost în România. Alex Bodi oare știe? Noi știm că da!

Motivul pentru care Daria Radionova a ajuns în România!

Click! a aflat o informație de ultimă oră despre Daria Radionova, și anume că bomba sexy a fost timp de o săptămână în România. Surse Click! au dezvăluit că bruneta a venit pentru a-și retușa înfățișarea, motiv pentru care și-a schimbat complet look-ul: de la culoarea părului, coafură + intervenții la nivelul bustului, optând pentru implanturi mai mari, dar și pentru o liposucție.

Daria Radionova, în vârstă de 30 de ani, este adepta intervențiilor chirurgicale, căci până acum a intervenit de mai multe ori la nivelul nivelul corpului. Astfel, fosta iubită a lui Alex Bodi are o intervenție de rinoplastie, implanturi mamare, două liposucții, balon gastric, botox, filler, modificarea mandibulei, pomeți.

În trecut, rusoaica din Londra arăta complet diferit. Imagini în galeria foto de mai jos.

Contactată de Click!, Daria Radionova a confirmat pentru Click! că a fost în România, dar nu a vrut să dea detalii despre vizita ei pe meleagurile noastre. 

Relația lui Alex Bodi cu Ema Uta, pusă în pericol?

Este cunoscut faptul că Daria Radionova a avut o relație zbuciumată cu Alex Bodi. Vă povestim pe scurt istoria lor, ca să înțelegeți de ce ne gândim că cei doi foști iubiți se pot pot reîntâlni.

Afaceristul din Mediaș s-a cuplat cu rusoaica din Londra în timpul mariajului cu Bianca Drăgușanu, mai exact prin 2020. Ulterior, diva showbiz-ului a aflat, a divorțat de milionar, cu care s-a mai împăcat și despărțit de câteva ori de atunci. În pasele de separare, Daria a fost tampon. Până la urmă, Alex Bodi s-a logodit cu Daria, iar Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu Gabi Bădălău, totul în doar câteva luni.

Pentru că fiecare era la casa lui, milionarul s-a plictisit de Daria, așa că s-a cuplat cu Ema Uta. Apoi iar cu Daria, apoi iar cu Ema Uta. Istoria s-a repetat ca și cazul Biancăi Drăgușanu.

Până la urmă, Daria a fost lăsată cu ochii în soare, înșelată de afacerist cu make-up artistul Ema Uta. Practic, i s-a întâmplat și ei ce i se întâmplase Biancăi cu un an înainte. Astfel că a aflat pe propria piele cum e să fii înșelat. Victorios în acest trio+ unu amoros a fost Alex Bodi, care s-a cam bucurat de atenția a trei femei deloc de neglijat.

Acum, pentru că și relația Emei cu milionarul din Mediaș a mai scârțâit în ultima vreme, căci ba se despart, ba sunt împreună, ne întrebăm dacă nu cumva Alex Bodi e curios să vadă ce mai face fosta lui din Londra. Nu de alta, dar am aflat, din surse sigure, că afaceristul urmează să plece prin Anglia, unde, cine știe, ca și la ultima împăcare, au dat nas în nas. Ca să vezi coincidență! Vedeți voi, în fața destinului nu te pui!

Citeste si: Cum a fost distrus un Lamborghini în trafic, în Londra

Alex Bodi: „Daria Radionova s-a lăsat greu!”

În urmă cu un an, Alex Bodi făcea declarații siropoase despre fosta iubită din Londra, cu care avea o relație pe atunci.

„Daria s-a lăsat greu, dar nu a fost nimic plănuit. Am stat de vorbă prima dată două-trei zile și apoi am decis să reluăm relația. Eu îmi doresc să mă însor, mai vreau și copii. Femeia ideală e cum ești tu dispus să o ai.

Eu sunt un om dificil, vreau respect și să mă facă să mă simt într-un fel, să mă susțină, să- mi ofere un confort emoțional după stres. Să știi că vii cu drag undeva. Urăsc să fiu singur. Sunt mai liniștit, încerc să-mi văd de viața mea personală. Ne găsim liniștea și fericirea când trebuie să le găsim.

Trebuie să atragem binele. Viața e tot timpul o aventură nouă, cu cât cunoști mai mult oamenii descoperi lucruri pozitive și negative. Au fost oameni care m-au lăsat la greu. Când nu mai au nevoie de tine nu sunt lângă tine, dar timpul le cerne pe toate. Sita vieții îți arată cine trebuie să stea lângă tine”, spunea Bodi, la Kanal D.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net