Cum a fost distrus un Lamborghini în trafic, în Londra

Imagini de necrezut! Fosta iubită a lui Alex Bodi, milionara Daria Radionova, a surprins o altercație în traficul londonez și le-a recomandat tuturor internauților să fie foarte prudenți atunci când circulă pe stradă. 

Mașina a fost atacată de doi motociciști
Mașina a fost atacată de doi motociciști

Daria Radionova a distribuit pe pagina personală de Instagram un moment greu de crezut. În imaginile făcute publice de către Daria se poate observa cum un autoturism Lamborghini este atacat cu bâtele de doi motociliști care apoi se fac nevăzuți, înainte ca polițiștii sau trecătorii să poată interveni în vreun fel.

Ulterior, Daria a revenit și cu o imagine în care sunt vizibile pagubele pe care le-a suferit șoferul autoturismului.

Citește și: Cine i-a lovit bolidul Dariei Radionova? Milionara a dezvăluit ce s-a întâmplat pe străzile din Londra 

În dreptul instantaneului, Daria a scris: „Prieteni, fiți foarte atenți dacă circulați prin Londra, niciodată nu se știe dacă sunteți urmăriți de cineva. Cel mai bine este să nu aveți obiecte de valoare asupra voastră, am mai spus asta de nenumărate ori. Niciodată nu am mai văzut Londra așa".

image

Daria Radionova, afaceri de succes în Marea Britanie

Daria Radionova s-a născut în Rusia, dar a copilărit în Republica Molodova. S-a mutat în Marea Britanie pentru a urma cursurile unui colegiu de prestigiu, specializarea economie.

A devenit cunoscută pentru extravaganțele sale și ca fiind posesoarea unui Lamborghini de sute de mii de euro, decorat cu cristale Swarowski. Între timp, și-a deschis mai multe afaceri și nu duce grija zilei de mâine. A avut o relație amplu discutată cu Alex Bodi, iar Biancăi Drăgușanu nu i-a fost deloc dragă! 

Vezi și: Motivul pentru care Daria Radionova și Alex Bodi s-au despărțit 

Daria Radionova este o femeie independentă și cu o frumusețe aparte. Deși are trăsături bien definite, Daria nu ezită să treacă pragul medicului estetician pentru a efecuta mici îmbunătățiri. Și-a mărit volumul buzelor cu ajutorul acidului hialuronic și nu este exclus să apeleze și la altă intervenție, dacă așa crede de cuviință. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

image
image
image
image
image
image
preschimbare permis de conducere jpeg
politia sua pexels pixabay jpg
Legume fructe FOTO Shutterstock
serpi jpeg
Principesa Margareta declaratie la moartea Regelui Mihai jpeg
calendar ortodox 2021 26 martie arhanghel gabriel gabriel toma chituc jpeg