Cine i-a lovit bolidul de lux Dariei Radionova? Milionara a dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat pe străzile din Londra

lamborghini daria jpeg
Daria Radionovafoto: Instagram

Daria Radionova a avut parte de o experiență cu adevărat neplăcută, zilele trecute, după ce și-a găsit bolidul de lux grav avariat. Milionara din Londra a declarat, în exclusivitate pentru Click!, ce s-a întâmplat cu adevărat cu autoturismul acoperit cu două milioane de cristale swarovski.

Fosta logodnică a lui Alex Bodi trece prin momente dificile, iar asta pentru că încă nu a aflat cine este responsabil de lovirea autoturismului Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce, cu care face furori pe străzile Londrei de câțiva ani. Daria Radionova a dezvăluit pentru Click! că bolidul de lux acoperit cu două milioane de cristale swarovski este destul de avariat. Asta înseamnă că și costurile se pot ridica la sume considerabile, având în vedere că mașina costă peste 300 de mii de euro. 

Daria Radionova: „Ar fi vorba de un șofer beat, care a fugit de la locul faptei”

„Da, cineva mi-a lovit mașina, noaptea, și a plecat. Poliția investighează cazul. Sper să aflu cine a provocat acest accident și mi-a lovit mașina în felul ăsta. Martorii spun că ar fi vorba de un șofer beat, care a fugit de la locul faptei. Nu știu cât mă vor costa reparațiile. Mașina este foarte rău lovită. Nu știu ce mașină voi conduce în continuare, vreau să rezolv această problemă mai întâi”, a declarat Daria Radionova, în exclusivitate pentru Click!

image
Mașina, găsită lovită pe o stradă din Londra

Rusoaica stabilită în Londra, relație de amor cu Alex Bodi

Cunoscută peste hotare ca fiind un copil de bani gata, Daria Radionova a devenit interesantă și pentru oamenii de afaceri din România, printre care și Alex Bodi. Tânăra, în vârstă de 27 de ani, a avut o relație de aproape 2 ani cu milionarul din Mediaș. Mai mult, ea este și cea care i-a fost alături lui Alex Bodi în perioada arestului la domiciliu, stând zi de zi cu el aproape cinci luni. Relația lor s-a terminat în aprilie 2020, după ce afaceristul i-a dăruit inclusiv un inel de logodnă în valoare de 30.000 de euro. Cei doi au reluat legătura și este foarte posibil ca relația de amor să devină o confirmare, în viitorul apropiat, mai ales că au fost văzuți la un restaurant exclusivist din Londra.

Citește și:

Reacția Dariei Radionova după ce și-a găsit distrusă "bijuteria" Lamborghini. Recompensa uriașă pe care o oferă

Bolidul cu 2 milioane de cristale al Dariei Radionova, făcut praf într-un accident în Londra

Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
ramona badescu jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
index (1) webp
pexels engin akyurt 3356489 jpg
image
image
image
image
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg
298015884 1125655851365273 4432206088872510997 n jpg
Screenshot (159) png
olivia newton john matt lattanzi webp