Momentul în care Daria Radionova e atacată în plină stradă VIDEO

Daria Radionova a fost atacată în plină stradă, în capitala Regatului Unit. Fosta iubită a lui Alex Bodi a trecut prin clipe de groază, miercuri seara (25 mai), și a publicat imaginile halucinante pe rețelele de socializare.

Daria Radionova mărturisește că, după ce a plecat de la prietena cu care s-a întâlnit cu o seară înainte, a fost urmărită o perioadă îndelungată de timp. Odată ce a ajuns la destinație, atât ea, cât și persoana care o însoțea, s-au dat jos din mașină. Câteva secunde a durat până ce atacatorii au venit în fugă de pe cealaltă parte a străzii și au început să îi agreseze.  

Fosta lui Alex Bodi, bătută pentru un ceas: „Astfel de povești apar zilnic”

Daria Radionova și cealaltă persoană au fost lovite cu sânge rece și apoi jefuite. Li s-au furat toate bunurile de valoare pe care le aveau asupra lor, la momentul respectiv. Din fericire, șatena este acum teafără, însă a decis să tragă un semnal de alarmă pe rețelele de socializare, dat fiind faptul că nu este prima astfel de situație prin care trece în ultimele luni.

Citeşte şi: Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit! Click! are toate detaliile

„Doamne, dumnezeule, e nebunie curată ce se întâmplă în Londra! Nu am mai văzut așa ceva până acum. Este cu adevărat șocant. Astfel de povești apar zilnic: o persoană a fost jefuită, o persoană a fost omorâtă, cineva a fost înjunghiat, are un picior rupt etc. Toate astea pentru ce? Pentru un amărât de ceas?

Vă rog, aveți mare grijă. Nu purtați ceasuri sau bijuterii scumpe. Am încetat să mai port ceasuri și am renunțat la majoritatea brățărilor, m-am gândit să păstrez câteva, dar, la naiba, nu. Mai bine să nu riscați, oameni buni.

Cât timp încă e atât de periculos și totul devine din ce în ce mai nebunesc, țineți (n.r. – bunurile de valoare) într-un loc sigur. Mai bine nici măcar acasă. Închiriați un seif și trăiți o viață liniștită”, a scris Daria Radionova, pe rețelele de socializare.

Ghinioanele se țin lanț de Daria Radionova

La finalul anului trecut, fosta lui Alex Bodi a trăit o altă situație îngrijorătoare. Mașina-bijuterie pe care antreprenoarea o conduce, un Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce, a fost distrusă. Automobilul era parcat și, spre surprinderea șatenei, l-a găsit avariat în partea stângă, pe spate. Bolidul său de lux era acoperit de peste două milioane de cristale.

Aşa arata maşina Dariei Radionova, după ce a fost lovită
Aşa arata maşina Dariei Radionova, după ce a fost lovită

Citeşte şi: Cine i-a lovit bolidul de lux Dariei Radionova? Milionara a dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat pe străzile din Londra

La puțin după, în luna mai a acestui an, Daria Radionova a căzut pradă hackerilor: cineva a creat un cont fals, cu numele, datele și imaginile sale, cont pe care îl folosea în scopuri rău intenționate.

Daria Radionova, relaţie cu năbădăi cu Alex Bodi

Daria Radionova şi Alex Bodi au avut o relaţie foto: Instagram
Daria Radionova şi Alex Bodi au avut o relaţie foto: Instagram

Daria Radionova a crescut peste Prut, însă provine dintr-o familie de Ruși. Locuiește în Marea Britanie, unde are două afaceri. A fost într-o relație cu Alex Bodi, dar s-au iubit cu năbădăi, căci s-au certat și împăcat în repetate rânduri. Norocul nu i-a surâs nici în relația cu Pooyan Mokhtari. Artistul a cerut-o în căsătorie, dar la doar câteva luni după logodnă s-au despărțit. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net