Alex Bodi, scene exagerate de gelozie din cauza fostului Dariei Radionova! Click! a aflat ce a provocat cu adev─ârat desp─âr╚Ťirea

20 ianuarie 2022

Dup─â cum Click! a anun╚Ťat deja, Alex Bodi s-a certat cu Daria Radionova din cauza unor post─âri de pe Instagram. Am aflat ├«ns─â ce l-a scos, de fapt, din s─ârite pe acesta. Daria Radionova ne-a dezv─âluit din exclusivitate adev─ârul despre desp─âr╚Ťire ╚Öi a declarat c├ót de hot─âr├ót─â este s─â nu mai vorbeasc─â cu afaceristul din Media╚Ö.

image
Adev─âratul motiv al desp─âr╚Ťirii dintre Daria Radionova ╚Öi Alex Bodi Foto: Arhiv─â personal─â

De╚Öi s-a zvonit c─â ruptura dintre ei ar fi ap─ârut ├«n urma infidelit─â╚Ťii lui Bodi, care a petrecut ├«n Bahamas al─âturi de fosta lui iubit─â, Ema Uta, se pare c─â temeliile rela╚Ťiei lor se cl─âtinau cu mult ├«nainte de acest incident. 

Motivul real al desp─âr╚Ťirii dintre Daria Radionova ╚Öi Alex Bodi

Daria Radionova ne-a dezv─âluit c─â adev─âratul motiv al desp─âr╚Ťirii dintre ei doi ar fi gelozia extrem─â a lui Alex Bodi, care a acuzat-o c─â, ├«n post─ârile ei de pe Instgram, i-ar fi dedicat o pies─â fostului ei, Pooyan Mokhtari.

De asemenea, spune ea, Bodi i-ar fi impus s─â nu mai urm─âreasc─â niciun b─ârbat pe Instagram (la sec╚Ťiunea follow). C├ónd Daria i-ar fi explicat c─â are pe re╚Ťeaua de socializare ╚Öi prieteni de-ai ei, c─ârora nu poate s─â le dea unfollow din principiu, chiar dac─â sunt de sex masculin, Bodi s-a enervat ╚Öi i-a zis s─â r─âm├ón─â cu Instagram-ul atunci.

Ini╚Ťial s-a crezut c─â cei doi s-ar fi desp─âr╚Ťit din cauza faptului c─â Bodi a ├«n╚Öelat-o, ├«ns─â iat─â c─â altfel stau, de fapt, lucrurile. Daria Radionova spune c─â de aceast─â dat─â este hot─âr├ót─â s─â nu mai vorbeasc─â cu cel ce i-a fost partener.

stanga
dreapta
daria radionova jpeg
alex bodi daria radionova jpeg
daria radionova png
daria radionova alex bodi1 jpeg
daria radionova alex bodi jpeg

ÔÇ×Nu e adev─ârat. El a ├«nceput o ceart─â dup─â ce mi-a repro╚Öat c─â am publicat un story din ma╚Öina mea, cu o melodie dedicat─â fostului meu, Pooyan. C─â a╚Ö fi vrut eu s─â ╚Ötie fostul meu unde sunt ╚Öi c─â el spune c─â acea melodie are o ├«nsemn─âtate pentru el.

Ne-am certat c─â el mi-a spus c─â m-am schimbat ╚Öi c─â sunt diferit─â. Mi-a spus s─â nu mai urm─âresc niciun b─ârbat pe Instagram, dar nu pot s─â nu ├«i ╚Ťin la follow, sunt prietenii mei. ╚śi dup─â mi-a zis atunci s─â r─âm├ón eu cu Instagram-ul ╚Öi s─â pun acolo ce vreau pentru cine vreau.

Am pus cap─ât acestei rela╚Ťii pentru c─â persoana asta a mers prea departe ╚Öi m-am s─âturat de minciunile ╚Öi de circul luiÔÇŁ, ne-a declarat, ├«n exclusivitate, Daria Radionova.

Daria Radionova a spus, anterior, c─â ╚Ötie ╚Öi de vacan╚Ťa lui Bodi cu fosta lui iubit─â, Ema Uta. Daria nu s-a declarat ├«ns─â prea surprins─â de ac╚Ťiunile partenerului ei, explic├ónd c─â se a╚Ötepta la acest gen de comportament din partea lui. Astfel, spune Daria, de aceast─â dat─â nu mai este cale de ├«ntoarcere, dezv─âluind ╚Öi c─â nu mai e deloc afectat─â de situa╚Ťie. 

ÔÇ×Am r├ós ├«n fiecare zi din ce ├«n ce mai mult de felul ├«n care min┼úea ┼či inventa pove┼čti amuzante. Probabil el a crezut ├«n propria "poveste". Singura diferen┼ú─â este c─â de aceast─â dat─â chiar nu ├«mi pas─âÔÇŁ, a spus ea.

image
Daria și fostul ei iubit, Pooyan Foto: Arhivă personală

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
Pensionari din România jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg