Alex Bodi, scene exagerate de gelozie din cauza fostului Dariei Radionova! Click! a aflat ce a provocat cu adevărat despărțirea

După cum Click! a anunțat deja, Alex Bodi s-a certat cu Daria Radionova din cauza unor postări de pe Instagram. Am aflat însă ce l-a scos, de fapt, din sărite pe acesta. Daria Radionova ne-a dezvăluit din exclusivitate adevărul despre despărțire și a declarat cât de hotărâtă este să nu mai vorbească cu afaceristul din Mediaș.

Adevăratul motiv al despărțirii dintre Daria Radionova și Alex Bodi Foto: Arhivă personală
Adevăratul motiv al despărțirii dintre Daria Radionova și Alex Bodi Foto: Arhivă personală

Deși s-a zvonit că ruptura dintre ei ar fi apărut în urma infidelității lui Bodi, care a petrecut în Bahamas alături de fosta lui iubită, Ema Uta, se pare că temeliile relației lor se clătinau cu mult înainte de acest incident. 

Motivul real al despărțirii dintre Daria Radionova și Alex Bodi

Daria Radionova ne-a dezvăluit că adevăratul motiv al despărțirii dintre ei doi ar fi gelozia extremă a lui Alex Bodi, care a acuzat-o că, în postările ei de pe Instgram, i-ar fi dedicat o piesă fostului ei, Pooyan Mokhtari.

De asemenea, spune ea, Bodi i-ar fi impus să nu mai urmărească niciun bărbat pe Instagram (la secțiunea follow). Când Daria i-ar fi explicat că are pe rețeaua de socializare și prieteni de-ai ei, cărora nu poate să le dea unfollow din principiu, chiar dacă sunt de sex masculin, Bodi s-a enervat și i-a zis să rămână cu Instagram-ul atunci.

Inițial s-a crezut că cei doi s-ar fi despărțit din cauza faptului că Bodi a înșelat-o, însă iată că altfel stau, de fapt, lucrurile. Daria Radionova spune că de această dată este hotărâtă să nu mai vorbească cu cel ce i-a fost partener.

Nu e adevărat. El a început o ceartă după ce mi-a reproșat că am publicat un story din mașina mea, cu o melodie dedicată fostului meu, Pooyan. Că aș fi vrut eu să știe fostul meu unde sunt și că el spune că acea melodie are o însemnătate pentru el.

Ne-am certat că el mi-a spus că m-am schimbat și că sunt diferită. Mi-a spus să nu mai urmăresc niciun bărbat pe Instagram, dar nu pot să nu îi țin la follow, sunt prietenii mei. Și după mi-a zis atunci să rămân eu cu Instagram-ul și să pun acolo ce vreau pentru cine vreau.

Am pus capăt acestei relații pentru că persoana asta a mers prea departe și m-am săturat de minciunile și de circul lui”, ne-a declarat, în exclusivitate, Daria Radionova.

Daria Radionova a spus, anterior, că știe și de vacanța lui Bodi cu fosta lui iubită, Ema Uta. Daria nu s-a declarat însă prea surprinsă de acțiunile partenerului ei, explicând că se aștepta la acest gen de comportament din partea lui. Astfel, spune Daria, de această dată nu mai este cale de întoarcere, dezvăluind și că nu mai e deloc afectată de situație. 

Am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante. Probabil el a crezut în propria "poveste". Singura diferenţă este că de această dată chiar nu îmi pasă”, a spus ea.

Daria și fostul ei iubit, Pooyan Foto: Arhivă personală
Daria și fostul ei iubit, Pooyan Foto: Arhivă personală

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net