Raiul în care s-au cazat Alex Bodi și Ema Uta! Împăcare de cinci stele

Ultima actualizare:

Alex Bodi și Ema Uta au decis să mai dea o șansă iubirii dintre ei și se pare că s-au reconciliat în secret, așa că au decis să-și celebreze împăcarea cu o vacanță exotică în insulele Seychelles. Îndrăgostiții au călătorit desigur la clasa I și s-au cazat la un resort de lux, numai bun pentru a reaprinde flacăra pasiunii. 

Raiul în care s-au cazat Alex Bodi și Ema Uta! Împăcare de cinci stele
Raiul în care s-au cazat Alex Bodi și Ema Uta! Împăcare de cinci stele

Alex Bodi și Ema Uta au ales să lase în urmă episoadele mai puțin nefaste din povestea lor de dragoste și s-au împăcat, în mare taină, de dragul vremurilor trecute. Dacă în urmă cu nici două luni, make-up artistul vedetelor, Ema Uta, anunța prin intermediul social-media că idila dintre ea și afacerist a luat sfârșit și că este singură, iată că cei doi foști iubiți s-au răzgândit și și-au dat seama că între ei încă mai există sentimente foarte puternice. 

Citește și: Ema Uta, cea mai fatală femeie din România! Cum s-a pozat în vacanță cu Alex Bodi și fiica lui

Alex Bodi și Ema Uta au fugit, precum doi îndrăgostiți, într-o escapadă către o destinație de vis, insulele Seychelles. 

Locul unde în care cuplul s-a cazat este de-a dreptul superb și cu siguranță extrem de costisitor. Resortul de lux întrece orice imaginație, are o terasă enormă, cu șezlonguri, un spațiu separat pentru relaxare la umbră și o piscină suspendată deasupra plajei, cu o vedere de-a dreptul spectaculoasă asupra mării. 

Nu rata nici: Fosta lui Plein și a lui Bodi l-a făcut fericit pe Michele Morrone în The Next 365, pe Netflix

Ema Uta a împărtășit urmăritorilor de pe Instagram atât imagini cu regiunea superbă unde își va petrece vacanța alături de Alex Bodi, cât și imagini cu cei doi în avion. 

Hai să vezi și: Ema Uta l-a prezentat părinților pe Alex Bodi! Înainte de asta au făcut turul mânăstirilor!

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit oficial la mijlocul lunii august

Alex Bodi și ema Uta au avut încă de la început o relație cu multe suișuri și coborâșuri, marcată de certuri și împăcări. Blondina pare că a știut cum să ajungă la inima afaceristului, astfel că atunci când au fost împreună, Bodi a prezentat-o pe iubita sa, Ema Uta, fiicei sale Chaqueline. În schimb, frumoasa make-up artist l-a dus pe Bodi să-i întâlnească părinții. Acestea au fost doar câteva dintre motivele pentru care vestea despărțirii lor, la jumătatea lunii august, a luat pe mulți prin surprindere. Ema Uta a fost prima care a oferit declarații cu privire la această situație și a ținut să precizeze că amândoi continuă să se respecte, chiar dacă, la nivel sentimental, au ales să o ia în direcții diferite. 

„Pe Alex îl voi considera în continuare un bărbat inteligent și atrăgător, ne-am înțeles extraordinar cât a fost bine, relația a fost una ingenuă, naturală, relaxată până la un punct.

Există niște motive de despărțire cu adevărat, dar nu sunt grave și – din respect pentru ce a fost – mi-aș dori să nu ofer detalii”, a declarat Ema Uta, conform Cancan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net