Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit în prag de sărbători! Motivul care a dus la ruptura definitivă

#Exclusiv Click!

Încurcate mai sunt căile iubirii și parcă transformate toate într-o telenovelă cu muuulte episoade! Alex Bodi și Ema Uta și-au spus „adio”, chiar înainte de sărbători. Afaceristul ne-a oferit și prima reacție, după separarea de make-up artistul vedetelor. Chiar dacă nu a confirmat cu subiect și predicat, a spus tot ce era de spus pentru a confirma ruptura de blondină. Chiar acum, când urma să vină Moș Crăciun... Of, of!

După ce s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori și au tot bifat vacanțe de lux în destinații exclusiviste, Alex Bodi și Ema Uta s-au separat, din nou, iar de această dată treaba pare cum nu se poate mai serioasă, mai ales că se întâmplă chiar în preajma sărbătorilor. 

Alex Bodi, prima reacție după despărțirea de Ema Uta

Contactat de Click!, Alex Bodi a oferit prima reacție după separarea de Ema Uta. Afaceristul ne-a mărturisit că el și blondina n-au mai vorbit de o săptămână și că va petrece sărbătorile alături de familia lui, în Madrid. Mai mult, i-a făcut și o urare de bine iubite...pardon, fostei sale iubite.

„Nu am mai vorbit de o săptămână, eu sunt foarte bine, sunt cu familia mea în Madrid. Sănătoși să fim, ceea ce îi doresc și ei, la toată lumea.” - a declarat Alex Bodi pentru Click!.

Citește și - Ema Uta și Alex Bodi au făcut spectacol în club, după Maldive! Șampanii de mii de euro la masa lor

Totul pare cu atât mai ciudat cu cât în urmă cu 2 săptămâni, Alex Bodi vorbea sus și tare despre planurile de viitor pe care le are cu Ema Uta și lua în calcul chiar și varianta de a deveni, din nou, tată.

Declarațiile le-a făcut la Antena Stars, chiar de ziua sa de naștere. Mai mult, a menționat faptul că Ema Uta are o relație extrem de bună cu fiicele sale.

„Au o relație apropiată, mai ales cu fata mea cea mare. Chiar au o energie așa comună, ieșită din comun. Se înțeleg foarte bine. Fetele, la fel, sunt foarte drăgăstoase cu ea. Deci, este ok. Mă bucur că există relaţia asta. Este cel mai important”, a mai spus acesta.

„Vedem. Vedem ce va fi”, a spus, atunci, Alex Bodi, pesemne că nu excludea varianta de a face un copil cu Ema Uta. 

Alex Bodi și Ema Uta
Alex Bodi și Ema Uta

Alex Bodi face sărbătorile alături de părinții săi, în Madrid

Și pentru că tot a rămas singurel, Alex Bodi și-a îndreptat atenția către familie, mai ales acum, în pragul sărbătorilor. Afaceristul a plecat la Madrid, acolo unde i-a reîntâlnit pe părinții săi. Atmosfera a fost una plăcută, căci ce revedere dintre copii și părinți nu este minunată, indiferent de vârsta pe care o au personajele?

În postările sale de pe contul lui de Instagram, Alex Bodi a părut mai modest ca niciodată. A lăsat hainele de fițe acasă și a îmbrăcat un compleu sport de culoare gri deschis, la care a asortat o pereche de pantofi sport. Stați așa, că vorbeam de modestie doar în privința hainelor, credeați că a renunțat afaceristul la bijuteriile pentru care plătește adevărate averi? Ei bine, nu. Așa cum era de așteptat, nu a lipsit piesa de rezistență care să-i completeze ținuta: un ceas de lux pe care un om de rând nu și-ar permite niciodată să-l achiziționeze!

Alex Bodi și părinții săi au luat cina împreună și s-au plimbat și tot pe Insta, Alex Bodi și-a bucurat urmăritorii și cu 2 imagini cu el și cei care i-au dat viață. Din imaginile respective putem vedea clar că nu pare prea afectat de separarea de Ema Uta, mai ales că este foarte zâmbitor. 

Și la cum îi știm pe cei doi și dacă analizăm cu atenție parcursul lor amoros, ne gândim, firește, că poate exista șansa unei noi împăcări, mai ales că aceste lucruri s-au tot întâmplat între ei. 

Alex Bodi este unul dintre cei mai mari afaceriști români și este implicat în numeroase business-uri: dispozitive de vapat și un alt business ce implică ceva medicamente. De asemenea, Alex Bodi mai deține și NFT, o afacere de sute de mii de euro, în care a investit foarte mulți bani.

Printre clienții NFT din România mai există și alte persoane publice, printre care Țzancă  Uraganu și Florin Salam. Alex Bodi este cunoscut și pentru faptul că a investit sume uriașe în criptomonede și se mai poate lăuda și cu alte parteneriate încheiate cu succes, cu afaceriști din toată lumea. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net