Alex Bodi, prins în războiul dintre Ema Uta și Iulia Sălăgean, fosta lui soție: "Fără nicio rușine, asta e..."

Alex Bodi pare că nu are deloc parte de liniște pe plan sentimental. După ce a oscilat între fosta soție și Bianca Drăgușanu, iar cele două au ajuns la cuțite, aruncându-și vorbe grele, acum a venit momentul ca Iulia Sălăgean să o ia în vizor pe Ema Uta. Actuala iubită a afaceristului nu s-a abținut nici ea de la declarații, iar acum și-a expus public varianta ei de adevăr.

Cele două, fosta și actuala parteneră de viață a lui Alex Bodi, își aruncă reciproc replici dure. Make-up artistul vedetelor din România susține că afaceristul s-a împăcat temporar cu fosta soție doar ca să o facă geloasă, dar a regretat rapid decizia luată în urmă cu câteva luni.

Citește și: Ema Uta, deranjată de apropierile dintre Alex Bodi și fosta soție, Iulia Sălăgean. Cum explică afaceristul situația: „Nu poți să faci să dispară”

Ema Uta, replici dure cu fosta soție a lui Alex Bodi

Iulia Sălăgean a afirmat că Alex Bodi a vrut să se întoarcă la ea, iar acum Ema Uta continuă războiul declarațiilor. Mai mult decât atât, mai susține că fosta soție a iubitului ei merge la acesta acasă, la Mediaș, atunci când Ema Uta lipsește, iar la sala de fitness a anunțat că facturile ei vor fi plătite integral de către Bodi.

„Acum 4 luni, când spune ea (eu n-am numărat, sincer) că eu și Alex ne-am certat, Alex i-ar fi propus să încerce să se împace pentru că știa că e singura disponibilă «rapid» cu care mă poate face «geloasă». Dar este de menționat și faptul că tot Alex, după 5 zile, i-a spus că nu poate continua cu ea, că a fost o greșeală, că a realizat că mă iubește și îmi va cere iertare.

Deja toată lumea știe că își petrece viața așteptându-l pe el, iar ce spune ea, că ar avea o relație, că nu îl mai vrea, e o modalitate de a nu pica prost în fața persoanelor care o critică pentru că nu își reface viața și nu trece peste.

Uite și: E clar: Ema Uta, cea mai importantă femeie din viața lui Alex Bodi. Au anunțat că se despart, dar acum urmează nunta!

Această femeie are anumite reacții care ridică semne de întrebare asupra stării ei psihice. Mi-a scris, o dată, pe Whatsapp, să îi spun «soțului ei» să ii răspundă. Așa l-a intitulat în condițiile în care ei au divorțat de ani buni.

Spune că e într-o relație, dar când merge la sală, urcă la Alex în casă, fără nicio rușine, în lipsa mea. Spune că e într-o relație și, a doua zi, permite fostului ei soț, pe care nu îl mai vrea, să îi arunce o palmă la fund, în mall”, a declarat Ema Uta, în exclusivitate pentru Cancan.ro.

Vezi și: Ema Uta, tatuaj inedit în zona intimă. Imaginile fac furori pe social media

Iulia Sălăgean i-ar fi trimis filmulețe deochiate

Ema Uta a mai susținut că fosta soție a lui Alex Bodi îi mai trimitea acestuia inclusiv filmulețe și poze sexy, deși el era deja într-o relație cu make-up artistul cu care se iubește și acum.

„Din ce am înțeles, a declarat că dacă vorbește, va provoca cel de-al Treilea Război Mondial sau ceva de genul. Să îi amintească cineva că ia pe datorie la sală și spune «plătește boss-ul», adică Alex. 

Ea a fost prietenă extrem de bună cu organizatoarea cursurilor mele, cu care s-a certat ulterior. Organizatoarea aflându-se cu mine în Bahamas, a certat-o că de ce nu i-a spus că e Alex cu noi două în Bahamas. Pai dacă nu mai are nicio relație cu el, decât una «părintească», de ce o mai deranja că Alex a venit în Bahamas la mine?!

Uite și: Iată cum arăta Alex Bodi când era un tinerel! E aproape de nerecunoscut!

Contul ei de ICloud a fost conectat, în trecut, în telefonul organizatoarei, pe vremea când ele erau prietene. Și s-ar fi părut că îl cam «provoca» și incita pe Alex încă de pe atunci cu filmulețe și poze sexy, deși el era în relație cu altcineva. 

O mamă serioasă, care pune importanță asupra a ce educație îi oferă copilului ei, care nu mai are nicio treabă cu fostul soț, își postează pe Tik Tok mesajul „poate îl f*t pe fostul, poate îl f*t pe al tău” ? Păi nu a susținut faptul că pe ea nu o interesează decât educația fetitei? Pai asta e educație?”, a mai spus Ema Uta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu