E clar: Ema Uta, cea mai importantă femeie din viața lui Alex Bodi. Au anunțat că se despart, dar acum urmează nunta!

#Exclusiv Click!

Click! are cele mai proaspete informații despre cel mai controversat cuplu din lumea mondenă. Alex Bodi și Ema Uta nu doar că s-au împăcat, dar mai și plănuiesc să se căsătorească! Make-up artistul vedetelor se pare că a făcut un gest prin care l-a impresionat pe afaceristul din Mediaș.

S-au despărțit, s-au împăcat, iar s-au despărțit și acum vor să ajungă la altar! După ce Alex Bodi a plecat la Madrid de sărbători, pentru a fi alături de familia lui, situația dintre cei doi nu mai era, tocmai, una roz. Cu toate acestea, iubirea lor a găsit, și de această dată, o cale de ieșire la mal. 

Alex Bodi și Ema Uta se pregătesc de nuntă?

Potrivit surselor Click!, Alex Bodi și Ema Uta se pregătesc intens de nuntă. Afaceristul a plecat la Madrid înainte de sărbători și tot atunci a declarat, în exclusivitate pentru Click!, faptul că el și Ema Uta nu mai vorbiseră de o săptămână. Toate lucrurile duceau spre o despărțire inevitabilă, dar situația nu a stat deloc așa. 

După ce s-au despărțit, se pare că Ema Uta a făcut un gest care l-a „înduplecat” pe Alex Bodi și l-a făcut să-și dea seama că ea este cea mai importantă femeie din viața lui.

Cum? Ei bine, vă spunem tot noi. Alex Bodi a plecat la Madrid înainte de sărbători, așa cum v-am spus, pentru a fi alături de familia lui. De cealaltă parte, Ema Uta se pare că avea deja programată, în perioada respectivă, o vacanță de lux în Hawaii, pentru care scosese din buzunar o sumă destul de consistentă.

Ca drept dovadă de iubire, blondina și-a anulat toate planurile, pe ultima sută de metri, iar potrivit surselor noastre, celebrul make-up artist a mers în Madrid și a făcut sărbătorile alături de Alex Bodi și familia afaceristului. 

După aceea, cei doi amorezi au celebrat împăcarea în cel mai frumos mod cu putință. Cum altfel, dacă nu într-o vacanță de vis, așa cum ne-au obișnuit pe toți că procedează, după ce se ceartă și-și spală rufele în public?! Mai mult, sursele noastre susțin că afaceristul s-ar pregăti chiar să o ceară în căsătorie pe blondină.

Citește și - Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit în prag de sărbători! Motivul care a dus la ruptura definitivă

„Nu trebuie să reprezinte o tragedie”

„Toată lumea se ceartă, toată lumea se împacă, este ceva absolut normal (...) Întâmplarea face că atunci când noi ne certăm, cam trebuie să știe toată lumea, dar asta nu trebuie să reprezinte o tragedie, o dramă. Toată lumea se împacă până când își continuă viața împreună, ori se despart. E un ciclu perfect normal. De la nimicuri. Mi s-a părut mie că ai vorbit mai așa, mi s-a părut că ai avut un ton mai așa, numai păreri”, a spus Ema Uta, la Antena Stars.

Mai mult, blondina a vorbit și despre momentul în care l-a cunoscut pe Alex Bodi, dar și despre legătura care a existat, între ei, încă de la primele schimburi de priviri. 

„Am ieșit cu Lore (n.r. Loredana Groza) la o cântare de-a ei și acolo era și el la restaurant și mi-a dat un mesaj pe Instagram și asta a fost. Eu nu prea sunt o fată care se lasă cucerită. Eu am în minte exact ce vreau, iar dacă eu îl găseam un bărbat atrăgător dinainte, de asta am și răspuns. Altfel, nu îi răspundeam. A fost vorba de atracție fizică de la început. Îl știam, am continuat discuția și am lăsat lucrurile să decurgă într-o întâlnire, pentru că asta am avut în cap. Nu a fost vorba de o cucerire”, a mai spus Ema Uta, pentru sursa citată mai sus. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net