Ciprian Marica a elucidat episodul „prosopul”. „Eu nu eram căsătorit. Nu am contract cu nimeni…”

Ultima actualizare:

În 2019, un videoclip scandalos cu Ciprian Marica prins în flagrant după o partidă de amor la un hotel din Cluj cu Ana Muntean, soția unui prieten al fotbalistului, a aruncat în aer internetul. 

Ciprian Marica și „amanta” lui, Ana Muntean, au fost surprinși atunci, culmea, chiar de către soțul acesteia, bun amic al fotbalistului de altfel, care nu a mai rezistat să fie încornorat și a dat în vileag amantlâcul pe internet. 

Fostul fotbalist apărea în filmuleț la bustul gol și acoperit doar cu un prosop, în fața ușii de la cameră, și tot încerca să-l liniștească pe soțul încornorat al Anei Muntean, replicându-i: „care-i problema?”

Aflat într-o relație stabilă cu femeia care i-a dăruit doi copii, Ioana Marcu, Ciprian Marica a tot evitat să iasă public până in prezent și să vorbească deschis despre episodul de la Cluj, care i-a zdruncinat din temelii imaginea la acel moment. 

Ciprian Marica a devenit atunci ținta predilectă a glumelor de pe Internet, care circulă și astăzi în online. 

A fost Marica victima răzbunării soțului încornorat al Anei Muntean? „Povestea era mult mai veche…”

Prezent, în această seară, de la ora 18, în primul podcast al Anamariei Prodan, Marica a fost incitat de impresară să facă în sfârșit lumină în scandalosul episod. 

„Au trecut ceva ani de atunci, mulți ani și realitatea e cu totul și cu totul alta. N-am ales și nu am vrut să vorbesc niciodată despre asta pentru că, dacă aș spune realitatea, unii ar zice că…și-ar da cu părerea, hai să nu spunem într-un fel sau altul. N-aș dori să dau apă la moară  sau să continui chestia asta.

Este vorba iarăși despre o nuanțare și o amploare a situației. Sigur era pandemia, am înțeles-o atunci cu toate că povestea era mult mai veche și aratată în momentul în care trebuie, la momentul care trebuia”, și-a început Ciprian Marica dezvăluirile.

Impresara Anamaria Prodan i-a ridicat mingea la fileu fotbalistului, sugerând că acesta a fost victima răzbunării soțului Anei Muntean.

„Cineva a vrut să se răzbune nu?…”, l-a întrebat impresara pe fotbalist. 

Marica: „Eu nu eram căsătorit, n-am contract cu nimeni…”

Marica a venit cu lămuriri privind statutul său de bărbat liber, precizând că nu este un bărbat căsătorit. 

„Nu eram căsătorit, nu aveam nici un contract cu cineva semnat… Bineînțeles că nu sunt mândru de ce am făcut, am și spus-o, mi-am și asumat public. Nu mi-aș fi dorit niciodată să apar public în situația aia. 

Nu a fost chiar o răzbunare, hai să nu-i spunem așa, dar s-au întâmplat niște lucruri care au dus la situația aia. 

Am fost sunat și mi s-a propus să cumpăr filmarea aia, dar am preferat să nu o fac, am zis: <<dă-o>>, tocmai că nu am vrut să am ceva de ascuns niciodată. Am fost mereu asumat!”, a explicat Ciprian Marica episodul amoros controversat de la Cluj. 

Anamaria Prodan deschide seria podcasturilor cu Ciprian Marica 

Întregul interviu cu Ciprian Marica este disponibil pe canalul de YouTube al Anamariei Prodan. 

Impresara de fotbal a decis să-și facă podcast, pentru a fi și ea în postura de a pune întrebări incomode vedetelor din fotbal și din lumea showbiz-ului.

„Spune mai multe Ciprian Marica, rămâne să vedeți în podcastul de pe contul meu de YouTube, care este o fereastră către carierele de succes ale fotbaliștilor de top, dar și către perspectivele și experiențele unor personalități influente din diverse sfere ale vieții moderne. Am decis să nu mai fiu doar eu cea întrebată și chestionată pe toate părțile,să fiu eu cea care pune întrebările”, a spus impresara, pentru Click!

Ciprian Marica (38 de ani) este în continuare într-o relație cu Ioana Marcu, de profesie medic,cu care are doi băieți, Albert Andrei și Ethan Ioan. 

Tânăra a decis să treacă peste episodul “prosopul” și a rămas împreună cu fotbalistul de dragul celor doi copii pe care-i au împreună. Marica și Ioana Marcu sunt împreună din 2016, dar nu sunt căsătoriți. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net