Bărbații infideli din showbiz! Au călcat strâmb și au fost prinși cu pantalonii în vine

Nu puține au fost scandalurile de infidelitate care au zguduit showbiz-ul autohton, fie că a fost vorba de divoțuri răsunătoare sau de relații extraconjugale care au durat aproapte două decenii. Iată doar câteva dintre cele mai cunoscute povești ale unor bărbați celebri care au fost prinși cu amantele. 

Victor Pițurcă, Cirprian Marica, Laurențiu Reghecampf și Adrian Enache au fost toți infideli
Victor Pițurcă, Cirprian Marica, Laurențiu Reghecampf și Adrian Enache au fost toți infideli

Chiar dacă ne place sau nu, infidelitatea există și nu trebuie să fii o femeie obișnuită ca iubitul sau soțul tău să te înșele. S-a întâmplat asta și unor femei considerate a fi printre cele mai frumoase de succes din România. Iar bărbații care înșală pot avea diverse motive și finalul poveștii poate fi, mereu, diferit, așa cum s-a întâmplat și în cazurile de mai jos. 

Victor Pițurcă, relație de 16 ani cu Vica Blochina

Victor Pițurcă a avut o relație extraconjugală de 16 ani cu Vica Blochina, între 1995 și 2011. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Vica lucra ca dansatoare la barul Melody, din București.

Aventura lor a ieșit la iveală după ce lituaninca l-a dat în judecată pe antrenor, pentru a îl recunoaște pe fiul lui, Edan, născut în 2007. În 2012, instanța a decis că Pițurcă trebuie să îi plătească pensie alimentară băiatului. De atunci, relația tată-fiu s-a îmbunătățit drastic, iar acum Edan s-a mutat la Pițurcă și este foarte apropiat de antrenor.

Nu o dată, Vica a spus că Pițurcă a fost marea ei iubire și s-ar fi măritat cu el, dacă acesta ar fi divorțat de soția sa, Maria.

 „Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a declarat Vica Blochina, în 2019.

Ciprian Marica, prins cu amanta la hotel

Ciprian Marica nu a fost vreodată ușă de biserică. Fosta sa iubită Ilinca Vandici a declarat, la un moment dat, că fostul fostbalist i-a fost infidel și, așa cum au arătat imagini apărute în 2020, nu s-a prea cumințit nici acum.

Marica a fost în centrul unui scandal monstru, în aprilie 2020, după ce în presă au apărut imagini cu el cu amanta sa la hotel. Clipul, în care fostul internațional are doar un prosop pe el, a fost filmat chiar de soțul amantei, în 2019. Marica a recunoscut că a fost infidel și și-a cerut iertare public familiei sale, mai ales iubitei Ioana.

Laurențiu Reghecampf, scandal monstru cu Anamaria Prodan din cauza amantei

Anunțul lui Laurențiu Reghecampf că divorțează de Anamaria Prodan a venit ca un trăsnet, în octombrie 2021, mai ales că impresara negase vehement că cei doi se despart și își reînoiseră jurămintele cu puțin timp în urmă. Mai mult, Reghe anunța că are o relație de ceva vreme cu Corina Caciuc, care era și gravidă deja.

Ne-am cunoscut acum aproximativ 2 ani, 1 an și 8 luni cam așa. Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu direct. Doar am văzut-o, după care am încercat să iau legătura cu ea. Dar nici nu contează până la urmă cum ne-am cunoscut, important e ce simți pentru persoana respective”, a declarat Reghe, la podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Detalii au ieșit rapid la iveală despre amanta lui Reghe și despre discuțiile purtate între tânără și antrenor, în care acesta îi promitea că o va părăsi pe Anamaria Prodan. Se pare că Reghe i-ar fi promis Corinei că va divorța de soția sa în timpul călătoriei din ianuarie 2021, de la Disneyland, în SUA, de unde pozau în cuplu perfect.

Anamaria nu a stat cu mânile în sân și l-a acuzat, de nenumărate ori, pe Reghe că a distrus familia perfectă.

““Un tată şi un soţ” şi-a bătut joc de familia lui, premeditând pas cu pas cu diferite amante, ultima fiind mai “deșteaptă cu studii la Cambridge“. Să-ţi fie ruşine, Reghecampf, pentru faptul că exişti şi pentru faptul că ai ajuns de râsul României!”, a scris, la un moment dat, Anamaria Prodan, pe pagina sa de Instagram.

Zsolt Csergo, prins cu Kinga Sebastyen pe iacht

Zsolt Csergo și Nicoleta Luciu au avut și ei un hop de trecut în relația lor, după ce omul de afaceri a fost fotografiat, în 2012, pe un iacht cu antrenoarea de fitness Kinga Sebastyen. Cei doi nu au rescunoscut vreodată că ar fi fost într-adevărat amanți, dar imaginile au ridicat semne de întrebare.

Nicoleta a iertat orice posibilă infidelitate a soțului său, însă, probabil și de dragul celor patru copii ai lor. Între timp, bruneta, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, a renunțat la televiziune pentru Zsolt, iar acum s-a mutat definitv la Miercurea Ciuc.

Adrian Enache s-a împărțit multă vreme între soție și Iuliana Marciuc

Adrian Enache are o relație de peste 25 de ani cu Iuliana Marciuc, iar cei doi au un copil împunreă, pe David (16 ani). Idila lor a început pe când solistul era căsătorit cu Corina, cea cu care o are pe fiica sa, Diana. Multă vreme, Adrian Enache a fost împărțit între cele două femei, dar în 2009, Corina a fost de acord să divorțeze.

Chiar dacă, de 13 ani, cântărețul și prezentatoare TV nu mai au niciun obstacol, Iuliana Marciuc a recunoscut că niciunul dintre ei nu are vreun plan de nuntă. Ei s-au logodit, însă, în 2010, dar nu intenționează să schimbe ceva în relația lor.

„Noi nu suntem căsătoriţi, suntem doar logodiţi, dar sigur că trăim împreună ca o familie şi ne amuzăm întotdeauna că principalul motiv al divorţului este căsătoria. Pentru că în jurul nostru vedem, din păcate, foarte multe cupluri care se fac şi se desfac cu repeziciune şi încep să cred tot mai mult că vremurile pe care le trăim nu sunt pentru a oficializa o relaţie printr-o căsătorie”, a declarat Iuliana Marciuc, acum câțiva ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net