Marica și-a etalat șunculițele la Mamaia! E rotofei, dar la zaruri e sensei! A arătat ce are “sub prosop”, la plajă!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nici Marica nu mai e ce a fost! Fostul fotbalist de la echipa Națională și-a cam ieșit din formă, de când s-a lăsat de fotbal. Ultimele imagini surprinse de paparazzi Click!, pe plaja milionarilor, unde este patron, l-au dat de gol! Marica s-a pufoșit, a prins rotunjimi și etalează cu mândrie și câteva șunculițe premium!

cub ciprian marica png

Adio fibră, adio mușchi! Ciprian Marica nu mai etalează nici pe de parte forma fizică de pe  vremea când era fotbalist de top la echipa națională. 

Ups: Ciprian Marica, replică fără perdea pentru Ionuț Negoiță, după ce l-a numit «Prosopel»!

De când este tătic și anii au trecut peste el, Marica a lăsat-o mai moale cu forma și aspectul fizic, la care ținea în anii de glorie ca la ochii din cap. A înlocuit fotbalul cu tablele, pe care le joacă acum intens pe plaja milionarilor de la Mamaia, acolo unde fotbalistul a investit milioane cu câțiva ani în urmă.

Iată și: Ciprian Marica vrea să plece din România: «Succesul naște invidie»

Toată vara, Ciprian Marica și-o petrece pe propria plajă, acolo unde supervizează afacerea de la Mamaia, la o tablă cinstită cu prietenii. 

Așa l-au surprins, deunăzi, și paparazzii Click!, tot la o partidă înfocată de table, pe nisipul fierbinte. Ce-i drept, la table stă bine, căci Marica mustăcea o victorie asupra adversarului. Cu forma fizică, însă, stă mult mai prost.

Auci: Bărbații infideli din showbiz! Au călcat strâmb și au fost prinși cu pantalonii în vine

Fostul fotbalist, acum patron la echipa de fotbal Farul Constanța, s-a “pufoșit” de tot, iar pe sub celebrul prosop în loc de pătrățele și-au făcut apariția și ceva șunculițe. 

Prin urmare, fostul fotbalist nu prea se mai încadrează în standardele lui Buhnici și ar fi bine dacă, în loc de table, și-ar mai exersa talentele, pe care știm că le are, și pe la sală. Măcar în amintirea vremurilor trecute! 

A fost cu scandal: Ilie Năstase, atac nemilos la adresa lui Ciprian Marica! Îl acuză că i-a falsificat semnătura

Ciprian Marica, alături de finul Năstase, în vremurile lor bune
Ciprian Marica, alături de finul Năstase, în vremurile lor bune

S-a certat la cuțite cu finul Ilie Năstase!

După ce s-a lăsat de fotbal, Ciprian Andrei Marica (36 de ani) a trecut în forță la afaceri! Litoralul românesc i-a făcut lui Cipi cu ochiul, în urmă cu câțiva ani, acolo unde a investit într-un complex de lux, cu ajutorul omului de afaceri Viorel Păunescu.

Iată și: Uite cum s-a schimbat și ce fericită este fosta amantă a lui Ciprian Marica

Afacerea cu plaja îi merge de minune, căci aici vin și își fac concediile mai toți milionarii, dar și vedetele de la noi.  Apoi, Marica a continuat să investească la Constanța, devenind patronul echipei de fotbal Farul Constanța.

Anul trecut, Ciprian Marica s-a aflat în centrul unui scandal uriaș cu finul său, marele tenisman Ilie Năstase. Tenismanul l-a acuzat atunci pe fotbalist ca i-ar fi suflat de sub nas afacerea de la Baza Voința din Capitală. De atunci, relațiile dintre cei doi au înghețat definitiv. 

Mai multe aici: Scandal uriaș între Ciprian Marica și Ilie Năstase, naș și fin. Nasty a ajuns la spital de supărare: "Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut"

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net