Ciprian Marica încasează mii de euro de la bancă

Ultima actualizare:
Marius Niculae
Marius Niculae

Fotbaliştii au iniţiativă nu numai pe teren ci şi în afaceri. Ciprian Marica este unul dintre jucătorii ingenioşi ai echipei naţionale, cu lipici la goluri şi la mulţi bani. Atacantul a investit o sumă cu multe zerouri într-un spaţiu commercial din zona Unirii, pe care l-a închiriat în urmă cu ceva timp, unei bănci. Rezultatul? Un profit lunar de 5000 de euro.

A devenit o modă printre vedetele autohtone de a-şi investi câştigurile în afaceri imobiliare. Fotbaliştii care au spirit de afacerişti şi nu-şi cheltuiesc banii munciţi pe teren cu cine ştie ce domnişoare dormice de aventuri costisitoare pentru bărbaţii de lângă ele, au mizat pe afaceri din care pot trăi liniştiţi ani buni. “Majoritatea sportivilor care au salarii destul de mari investesc în spatii comerciale pe care le închiriază ulterior unor societăţi importante precum bănci, farmacii, săli de jocuri. Investiţia se amortizează în 12-13 ani, la un special comercial de 500 de mii de euro, valoarea chiriei este intre 4.000 si 5.000 euro pe lună, cu un contract bine stabilit pe un an, doi, trei”, ne-a confirmat Valentin Hobjila directorul de vânzări de la Galaxy Imob. Ciprian Marica, unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România, este foarte priceput în a face bani de la o vârstă foarte fragedă. Nu s-a încurcat ca alţii în scandaluri ci a preferat să tacă şi să facă. De curând, s-a gândit să mai facă o achiziţie profitabilă pe termen lung. Şi-a achiziţionat un spaţiu comercial pe care a dat jumătate din salariul pe care-l încasează la echipa turcă Konyaspor. În fiecare lună are asigurată o sumă constantă, pentru că bancă cu renume din România a avut încredere în fotbalist şi au bătut palma pentru un contract de închiriere a spaţiului deţinut de atacant. Marica are un renume bogat în afaceri, pe lângă spaţiul comercial mai deţine o parcelă de plajă în Mamaia şi un restaurant de fiţe Caelia Beach, tot pe litoral, care funcţionează numai în sezonul estival.

Și Marius Niculae a procedat la fel


    Marius Niculae
Marius Niculae

Ciprian Marica nu este singurul fotbalist care își asigură viitorul familiei pe termen lung. Atacantul dinamovist Marius Niculae s-a gândit şi el să investească în domeniul imobiliar, în spații comerciale. Fotbalistul și-a închiriat tot unei bănci spațiul din 13 septembrie. “Avem mulți oameni de afaceri care ne caută și pentru apartamente în complexe rezidențiale pe care le cumpără și le închiriază ulterior. Cu aceste afaceri nu dai greș niciodată”,  spune specialistul in imobilitare Hobjila.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net