Ciprian Marica, replică fără perdea pentru Ionuț Negoiță, după ce l-a numit «Prosopel»!

Ciprian Marica a pus „tunurile” pe Ionuț Negoiță, fostul acționar al clubului FC Dinamo București, după ce acesta din urmă l-a numit „Prosopel”, făcând referire la filmulețul controversat din urmă cu ceva ani în care apărea fotbalistul, la bustul gol, într-un hotel, doar cu un prosop în jurul taliei. 

Ciprian Marica, fostul atacant al naționalei, i-a oferit câteva replici acide lui Ionuț Negoiță, după ce acesta l-a numit „Prosopel”, dar și „prost”, într-un mod indirect.

Declarația lui Ionuț Negoiță care l-a enervat pe Ciprian Marica

Contestatari și loseri (pierzători sau fraieri n.r) gen 'Prosopel' și alții am avut dintotdeauna. Ei vorbesc prost, iar eu cu proștii nu compatibilizez. Eu am lăsat clubul, din ce îmi aduc aminte, cu datorie sub 3 milioane de euro. Acum, am înțeles, că e undeva pe la 10 milioane de euro.”, a spus Negoiță.

Citește și: Nevestele lui Ilie Năstase, “terorizate” de Marica? Prima declarație a Ioanei!

Ciprian Marica a aflat în timpul unei emisiuni TV despre declarațiile lui Ionuț Negoiță, transmițându-i acestuia, la rândul său, o replică „piperată.” De asemenea, Marica a susținut că Ionuț Negoiță este vinovat de întreaga situație în care se află echipa Dinamo în prezent, care a retrogradat în Liga 2 și are datorii uriașe.

Replica lui Ciprian Marica pentru Negoiță 

N-am văzut, sincer, mi-a spus producătorul emisiunii. Diferența dintre mine și domnul Negoiță este că eu mai și f*t, față de dânsul. Mai departe, eu n-am încercat să am un dialog, mi-am spus punctul de vedere. N-am cerut să aud opinia dânsului, este opinia mea.”, a mărturisit Ciprian Marica pentru sport.ro.

Citește și: VIDEO Ciprian Marica, prins în camera de hotel cu o femeie casătorită. Soțul acesteia i-a filmat pe amândoi

Așa cred eu, că este principalul vinovat pentru situația lui Dinamo. Dacă dânsul are argumente, vreau să aud ce argumente are. Cum poate să dea echipa fără să se asigure cui i-o dă. Asta nu e bătaie de joc? Care e opinia dânsului? Așa, să jignești, e simplu! Cu argumente, mai greu.”, a adăugat fostul fotbalist.

Ciprian Marica, prins cu amanta într-un hotel. De aici și apelativul „Prosopel”

Amintim că Ciprian Marica a fost protagonistul unor imagini controversate în 2020, după ce a fost „prins” cu amanta Ana Muntean într-un hotel, fiind filmat chiar de soțul acesteia! Fostul fotbalist apărea atunci doar într-un prosop înfășurat în jurul taliei, la bustul gol, imaginile respective făcând subiectul mai multor glume pe internet. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
1 Uttam Parmar jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
anda adam jpg
daniela crudu raliu arges jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona halep toronto jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
BARCELONA jpg
simona halep toronto jpg