Ciprian Marica vrea să plece din România: «Succesul naște invidie»

19 mai 2022 12:59   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ciprian Marica, în vârstă de 36 de ani, s-a remarcat de-a lungul timpului prin prisma performanțelor sale în calitate de fotbalist, dar și din pricina scandalurilor în care a fost atras, cu sau fără voia sa. Cel mai recent dintre conflicte, cel cu finul Ilie Năstase, l-a determinat să se gândească la o decizie radicală pentru el și membrii familiei sale. 

Ciprian Marica a fost invitatul lui Ameri Nasrin la podcastul pe care vedeta îl moderează. Fostul fotbalist a fost întrebat despre cariera sa, dar și despre subiecte mai picante, precum viața de familie și conflictul în care este implicat cu finul Ilie Năstase. 

Citește și: Ciprian Marica îi dă replica lui Ilie Năstase 

Ciprian a mărutrisit că ia în calcul serios să părăsească România pentru că dorește să-și protejeze copiii de răutățile celor din jur și de expunerea mediatică. Fostul fotbalist a dezvăluit că prețul succesului este unul scump, iar reversul medaliei nu este ușor de dus, fiind obișnuit să se confrunte cu invidia oamenilor. Tocmai de acest lucru dorește să-i ferească pe băieții pe care îi are alături de iubita sa, Ioana Marcu. 

Prețul succesului e invidia, trebuie să ți-o asumi. Poate la început de carieră mă afecta, apoi nu. Mă interesa foarte mult părerea oamenilor. Nu-i poți mulțumi pe toți. Mă gândesc să-i protejez cumva pe copiii mei și poate pentru ei e mai bine să plecăm din România", a declarat Ciprian Marica.

Faptul că ești persoană publică are avantaje și dezavantaje. Poate că ei ar putea avea un viitor afară. Inevitabil, mă gândesc că-i va afecta. Iau în calcul ca ei să plece din România de la o vârstă fragedă, pentru a fi departe de tot ceea ce înseamnă România! Pentru ei trebuie să iau cea mai bună decizie, nu vreau copiii mei să sufere”, a declarat Ciprian Marica. 

Ilie Năstase, val de acuzații la adresa nașului Ciprian Marica 

De la începutul anului trecut între Ilie Năstase și Ciprian Marica a început un scandal monstruos. Ilie Năstase l-a acuzat pe Ciprian Marica de faptul că l-a exclus din conducerea fundației care îi poartă numele, fără acordul său. Pe de altă parte, Ciprian Marica a declarat că Ilie Năstase nu și-a onorat partea de înțelegere, însă nu a fost exclus din cadrul fundației.

Vezi și: Scandal monstru între Ciprian Marica și Ilie Năstase

Ambii au investit în baza sportivă Voința sume mari de bani, iar Ciprian Marica susține că finul său nu și-a respectat în totalitate partea de înțelegere. În plus, Ilie Năstase nu este nemulțumit doar de atitudinea pe care o are Marica în afaceri, ci și în viața de zi cu zi. Fostul tenisman a povestit că Marica îi adresează întrebări incomode Ioanei Simion și o sfătuiește să se despartă cât mai repede de el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe