Anamaria Prodan, decizie radicală. Totul are legătură cu Laurențiu Reghecampf: „Cel mic a vrut să.... I-am dat delete!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

După tatuaje, au urmat pereții! Anamaria Prodan a decis, împreună cu copiii săi, să șteargă toate pozele cu Laurențiu Reghecampf, ce tronau încă pe pereții vilei de la Snagov. Erau ultimele amintiri ale familiei cu Reghecampf!

La Anamaria Prodan (50 de ani) acasă a fost deranj mare în aceste zile. Impresara a hotărât, împreună cu copiii ei, să-i dea „delete” definitiv lui Laurențiu Reghecampf din viețile lor.

Așa că, deunăzi, Prodanca a chemat o echipă de muncitori la vila de la Snagov, care a acoperit cu un alt tapet, nou-nouț , colajul de poze cu Reghecampf, care trona încă pe pereții vilei.

Muncitorii au șters, într-o zi, toate amintirile familiei cu Reghecampf de pe pereții casei din Snagov.

Impresara a și postat filmulețul întregii acțiuni, sub titulatura „work in progress”, într-un InsaStory, pe pagina ei de Instagram. În video se vede cum peretele pe care i l-a făcut cadou chiar ea soțului de ziua lui, în urmă cu câțiva ani, cu toate amintirile de când era mare antrenor, sunt acoperite cu un tapet de un alb imaculat.

Impresara ne-a explicat că mai ținea aceste poze pe pereții casei sale din Snagov doar de dragul fiului ei, Laurențiu Reghecampf Junior, care însă i-a cerut acum, în mod expres, să acopere amintirile cu tatăl său.

Este adevărat că am acoperit peretele dăruit lui Reghe! Este decizia noastră, a familiei, să dăm delete! Nu l-am distrus până acum, pentru că m-am gândit că sunt și amintirile copiilor mei și poate, cândva, atunci când vor crește vor vrea să-l arate copiilor lor.

Probabil, în ani și Reghe o să poată să-și viziteze copiii. Să-și vadă nepoții... Sperăm și ne rugăm pentru el să-i fie bine și să înțeleagă că, oricât de mulți copiii faci, cu oricâte neveste, ei trebuie să rămână ca și icoanele pentru tine toată viața.

Anamaria Prodan: „Este ușor să faci copiii unul după altul! Și animalele fac”

Să stai lângă ei, să îi ajuți și să îi educi. Este cel mai ușor să faci copiii unul după altul, căci și animalele fac, dar până și ele au grijă de ei.

Este dureros când mă uit la cel mic și îi promit că, într-o zi, tatăl lui se va deșteapta din visul lui urât, nu va asculta de nimeni și va apărea la ușă să-și stângă copiii în brațe.

Au trecut ceva ani, l-am acoperit foarte mulți ani și în fața presei și a prietenilor, dar azi am decis toți să închidem definitiv capitolul Reghe, să nu-i mai scriem mesaje la care nu are voie să răspundă, să îi transmitem doar gânduri bune și să ne rugam să nu se piardă definitiv.

Cel mai urat lucru pentru un om și un bărbat este să fie controlat de oameni mici, la masculin și feminin, oameni fără scrupule, fără demnitate, oameni care nu contează în societate!

Eu consider că el a decăzut cumplit, aud cum vorbesc toți despre el și îmi pare rău de cum a decăzut. Concluzia: să-i dea Dumnezeu sănătate …și multă minte sa nu ajungă pe străzi“, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!

Reghe junior a cerut să fie șterse pozele!

Reghe junior, fiul impresarei, a fost cel care a decis, în ultimă instanță, ca pozele cu tatăl său să dispară de pe pereții vilei, în care locuiește împreună cu mama lui, după ce antrenorul ar fi trecut pe lângă el la proces și nu l-ar fi băgat nici măcar în seamă.

Nici atunci când copiii l-au strigat, antrenorul ar fi plecat mai departe, fără să-și întoarcă privirea.

Laurențiu Reghecampf junior a răbufnit la acel moment, în fața Judecătoriei Buftea, și a spus presei supărăt: „Dacă asta e decizia lui o respectăm, dar pentru mine a murit!“

Prodanca lansează podcast pe 17 noiembrie

Anamaria Prodan are o carieră înfloritoare după divorț! Impresara s-a decis să se implice în forță în diverse afaceri, în măsură să asigure bunăstarea familiei.

A deschis companie după companie în România, deține un magazin de bijuterii, are o agenție imobiliară în Dubai, o agenție de fotbal, academie de fotbal și a inaugurat și trei săli de fitness.

Vineri, 17 noiembrie, impresara lansează, pe canalul ei de YouTube, podcastul „Eu sunt Anamaria Prodan“, unde îi vor călca pragul cele mai importante personalități din țară și nu numai.

Divorțul, amânat până în iunie 2024

Anamaria  Prodan și Laurențiu Reghecampf nu și-au încheiat nici acum socotelile, la tribunal. Cei doi se vor vedea, din nou, în instanță, pentru a tranșa divorțul, abia în iunie  anul viitor.

„Divorțul a fost amânat până în luna iunie anul viitor, nu este pronunțat încă”, a declarat impresara, în exclusivitate pentru Click!

Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?!

De ce nu renunță el la aceste procese cu mine? Nu vrea! Vrea bani! Nu există așa ceva! Sunt doi ani de când ne rugăm și eu și avocații mei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui! Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia!”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul "Tare e tot" cu Viorel Grigoroiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net