Cu cine a fost surprins Ciprian Marica pe litoral? Fostul fotbalist a fost nevoit să facă plajă într-o altă locație din Mamaia, după ce s-a închis plaja Caelia

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ciprian Marica, apariție neașteptată pe litoralul românesc! După ce a fost închisă plaja Caelia, pe care acesta o administrează, fostul jucător de fotbal a fost nevoit să-și schimbe locația, însă nu de unul singur. Paparazzii Click! l-au surprins pe Ciprian Marica în compania fostului ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu.

În plin sezon estival, Ciprian Marica și-a luat soția și pe cei doi băieți pe care îi au împreună și s-au relaxat la plajă. Lor li s-a alăturat și Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu. Liniștea și relaxarea cu siguranță ar fi fost mult mai plăcute dacă plaja Caelia, care se află în vecinătatea complexului rezidențial Caelia Residence, nu ar fi fost închisă. Aceștia s-au adaptat „noilor schimbări” și au ales o altă locație din zona Mamaia.

Familia Marica și Bogdan Ionescu, surprinși împreună pe litoral

În timp ce copiii fostului fotbalist se relaxau la soare, atenți fiind la ecranul telefonului mobil, adulții se preocupau de activitățile lor. Dacă Ioana Marcu își dedica întreaga atenție celor mici, soțul său și fostul ginere al lui Traian Băsescu păreau că omoară plictiseala de pe litoral. 

„Plaja lui Marica” a fost închisă!

Fostul fotbalist este administratorul plajei Caelia din Mamaia, aflată în vecinătatea complexului rezidențial Caelia Residence, unde Marica deține și un apartament de lux. Acesta a investit sume mari de bani în administrarea plajei de un hectar din Mamaia. Plaja dispune și de o mică terasă și fostul fotbalist și-ar fi dorit să fie cât mai aproape de malul mării, pentru a evita ca turiștii să întâmpine probleme.

În ciuda faptului că Ciprian Marica a investit 500.000 de euro în amenajarea locației, plaja este pustie de turiști, iar vina o atribuie autorităților.

„Domnilor, au trecut doi ani. Plaja arată așa, cu iarbă, buruieni. Care este soluția? E clar că nu ați gândit-o de la început. Dar măcar după doi ani de zile, așteptam să veniți cu o soluție. Imaginați-vă că un bătrân e la plajă și are nevoie la toaletă. Face 3 minute și 40 de secunde de la plajă la toaletă, într-un mers normal. Toată lumea își face nevoile în mare, pentru că nu poți să mai ajungi. Îți iei o înghețată, până la plajă s-a topit. Domnilor, au trecut doi ani, veniți cu o soluție. Seară bună!”, potrivit informațiilor apărute în presă.

Primarul din Constanța a retras autorizația de funcționare complexului Caelia din Mamaia

Vergil Chițac a semnat dispoziția privind încetarea valabilității autorizației de funcționare nr 540/3.08.2015, modificată prin autorizația de funcționare nr 540/21.06.2019 pentru desfășurarea activității de alimentație public emisă pentru societatea Caelia Mamaia.

Mai concret, Caelia Mamaia nu a funcționa în această vară în regim de alimentație publică. Plaja administrată de Marica din anul 201destinată are o suprafață de peste 10.000 de metri. Prima parte este destinată doar persoanelor care locuiesc în complex, iar restul oamenilor de peste tot, care nu sunt nevoiți să scoată din buzunare sume mari de bani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net