VIDEO Ciprian Marica, săracul «băiat bogat»! Riscă să dea faliment cu plaja din Mamaia

Ciprian Marica, 36 de ani, s-a lansat în afaceri odată ce a pus punct carierei de fotbalist, dar socoteala de acasă nu se potrivește deloc cu cea din mediul antreprenorial, căci plaja din Mamaia, în care a investit fostul atacant este pustie. Marica este necăjit nevoie mare, căci în ritmul ăsta business-ul său riscă să dea faliment. 

image

Ciprian Marica și-a vărsat năduful pe social-media, prin intermediul unui clip, în care arată în ce stadiu se află porțiunea de plajă din Mamaia, de un hectar, în care a investit 500.000 de euro, în urmă cu doi ani. 

Citește și: Ilie Năstase, împăcare istorică! Ce spune acum despre scandalul cu Ciprian Marica? „S-au spus cuvinte grele, nedrepte”

Mulți s-ar fi așteptat ca plaja lui Marica din «stațiune bogaților» a litoralului românesc să fie una dintre cele mai în vogă zone, plină de «băieți de oraș», alături de domnișoare voluptoase în bikini, care comandă șampanie scumpă toată ziua, toată noaptea. Ei bine, din păcate, adevărul este cu totul altul, căci în plin sezon, plaja, în care fostul fotbalist a investit jumătate de milion de euro, este pustie. 

Vezi și: Marica și-a etalat șunculițele la Mamaia! E rotofei, dar la zaruri e sensei! A arătat ce are “sub prosop”, la plajă!

Marica e tare mâhnit căci deține o terasă chiar pe plaja respectivă, dar localul este la o distanță considerabilă de malul mării. Așa că turiștii până să ajungă la terasa lui Marica pentru o înghețată, o bere, o clătită, se topește și desertul la rece, berica se încălzește, iar de ciudă, omul mai scapă și clătita în nisip. 

«Plaja arată așa, cu iarbă, buruieni»

Marica mai aduce în discuție și faptul că turiștii nici nu se mai deranjează să mai ajungă la terasa lui pentru a folosi toaletele ca într-o țară civilizată, ci preferă să se ușureze în apă. În afară de acest aspect, plaja nu este amenajată, ci este plină de buruieni, iar Ciprian Marica dă vina pe autorități pentru acest eșec total. 

Nu-i de ratat nici: Ciprian Marica, replică fără perdea pentru Ionuț Negoiță, după ce l-a numit «Prosopel»!

«Domnilor, au trecut doi ani. Plaja arată așa, cu iarbă, buruieni. Care este soluția? E clar că nu ați gândit-o de la început. Dar măcar după doi ani de zile, așteptam să veniți cu o soluție.

Imaginați-vă că un bătrân e la plajă și are nevoie la toaletă.

Face 3 minute și 40 de secunde de la plajă la toaletă, într-un mers normal. Toată lumea își face nevoile în mare, pentru că nu poți să mai ajungi.

îți iei o înghețată, până la plajă s-a topit. Domnilor, au trecut doi ani, veniți cu o soluție. Seară bună!”, a fost mesajul lui Ciprian Marica.

Prețurile practicate la terasa lui Ciprian Marica sunt destul de piperate, spre exemplu închirierea unui șezlong, în weekend, ajunge și la 80 de lei, iar o șampanie sare la 800 lei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Misiunea DART FOTO NASA/Johns Hopkins Applied Physics Lab
311060713 10225862509742554 1763676810025952230 n jpg
image
image
image
image
CFR Cluj, Sportpictures jpg
Farul Constanta 3 jpg
Inter Barcelona, EPA jpg
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg
Ciprian Tatarusanu, Sportpictures jpg
Chindia Rapid, Sportpictures jpg