Ce a apărut la intrarea în baza sportivă a lui Ilie Năstase, în plin scandal cu Ciprian Marica

26 ianuarie 2022

Scandalul dintre Ciprian Marica și fostul tenisman Ilie Năstase a căpătat proporții în aceste zile. Ilie Năstase i-a reproșat lui Marica că l-ar fi scos din fundația pe care o au împreună, dar fostul fotbalist susține că lucrurile nu stau deloc așa. Mai mult, la poarta de la baza sportivă din Floreasca au apărut numele celor doi. Iată ce imagini au surprins fotoreporterii Click! la complexul celor doi.

image
Ciprian Marica și Ilie Năstase, pe vremuri buni prieteni, chiar și rude

Scandalul monstru dintre Ilie Nastase și Ciprian Marica, din cauza bazei sportive pe care o a împreună unu a rămas fără, iar lucrurile par că au revenit pe făgașul normal. După ce fostul număr 1 ATP s-a plâns că Marica l-a exclus din cadrul fundaţiei, Năstase pare a fi pus piciorul în prag.

Aşa se face că, pe poarta de intrare în Baza Voinţa, din Floreasca, a apărut o siglă pe care este scris numele celor doi, mai exact Ilie Nastase și Ciprian Marica. Probabil, finul şi naşul au ajuns la o înţelegere, după ce şi-au aruncat cuvinte dure prin intermediul presei şi a site-urilor sociale. 

stanga
dreapta
complex sportiv ilie nastase ciprian marica png
complex sportiv ilie nastase ciprian marica2 png
complex sportiv ilie nastase ciprian marica3 png
complex sportiv ilie nastase ciprian marica4 jpg
complex sportiv ilie nastase ciprian marica5 jpg
complex sportiv ilie nastase ciprian marica8 jpg
complex sportiv ilie nastase ciprian marica7 JPG
complex sportiv ilie nastase ciprian marica9 jpg
complex sportiv ilie nastase ciprian marica6 jpg
cirprian marica png
ioana simion si ilie nastase jpeg
ciprian marica ilie nastase deschidere png
ciprian marica ilie nastase png
ilie nastase nunta ciprian marica jpeg

Baza Voinţa, preluată de Năstase în 2012

Baza Voința, motiv de zâzanie între naș și fin, a fost preluată de Ilie Năstase în anul 2012, iar la începutul anului 2021 și Ciprian Marica s-a implicat în acest proiect. Mai precis, el a contribuit la modernizarea acesteia cu o sumă importantă de bani.

Încă de la finalul anului trecut, Ilie Năstase a început să lanseze acuzații la adresa naşului său susținând că acesta l-a scos fără știrea lui din fundația care îi poartă numele. 

Ilie Năstase l-a ameninţat pe Marica cu puşcria

Mai mult, el l-a acuzat și că îi urmărește soția, pe Ioana. Ilie Năstase l-a amenințat cu tribunalul pe Marica, iar declaraţiile făcute de fostul tenisman l-au deranjat pe fotbalist.

„Păcat că are doi copilași frumoși, păcat, o să facă pușcărie, eu așa văd. Să ies din fundație?! Cum pot să fac eu așa ceva? Să-mi dau eu fundația altcuiva? Trebuie să fii orb. Aaa, poate mi-a băgat ceva în băutură, că mă duceam cu el la băutură. Se poate. Și mă suna și mă intreba azi: «Ești bine?», mâine: «Ești bine?». Și pe soție o întreba când divorțeaza. Ce sunt astea?”, a declarat Ilie Năstase, pentru ProSport.

ilie nastase nunta ciprian marica jpeg
Cirpian Marica şi soţia lui au fost naşii lui Ilie şi ai Ioanei Năstase foto: Instagram

Cum i-a răspuns Marica lui Năstase

Pus în fața acestor reproșuri, Ciprian Marica i-a oferit răspunsul finului său, după o lungă perioadă de linişte, printr-un mesaj publicat pe Facebook. 

"Așa cum probabil cunoașteți, m-am străduit de-a lungul timpului să stau la distanță de cancanuri sau dispute inutile. Asa o sa fac și acum, și mereu.

Mă văd nevoit să fac totuși niște precizări. Am venit alături de Ilie Năstase la rugămintea acestuia, pentru a putea dezvolta o bază sportivă a statului, unde să iși poată desfășura activitatea cluburile sportive, copiii și toți cei care fac mișcare pentru sănătate sau performanță, la standarde internaționale.

În ceea ce privește acuzațiile care mi se aduc, sunt la limita ridicolului. Am ajuns să am funcție executivă în fundație prin procură notarială, doar din considerente organizatorice, dorința comună de la acea vreme fiind de a soluționa problemele administrative și de a ajunge la zi cu obligațiile financiare restante", a fost reacţia lui Ciprian Marica. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg