Bogdan Ionescu și-a botezat fetița! Cum a arătat evenimentul

Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, a trecut din nou prin emoțiile unei ceremonii de creștinare, organizând în acest weekend botezul bebelușului pe care îl are alături de actuala lui parteneră, Sheila. Iată cum a arătat evenimentul!

image
Bogdan Ionescu și Sheila și-au botezat fetița Foto: Arhivă personală

Mari emoții în familia lui Bogdan Ionescu, cunoscut în lumea mondenă și sub porecla de „Syda”. Fostul ginere al lui Traian Băsescu o organizat duminică, 22 mai, botezul mezinei sale, care a rezultat în urma poveștii de iubire cu actuala lui parteneră, Sheila.

Bogdan Ionescu și-a botezat fetița

Cei doi părinți au fost extrem de discreți cu privire la ceremonia de creștinare a fetiței lor, astfel că singura imagine din cadrul evenimentului este doar o poză publicată pe fugă de către mămica emoționată, pe rețelele de socializare, care a primit repost și din partea lui Bogdan Ionescu.

Fetița lor, care a primit numele Annelise, a fost botezată la o biserică din Capitală, iar evenimentul a fost unul restrâns, la ceremonie fiind prezenți doar prietenii apropiați ai cuplului și, bineînțeles, familia.

După ceremonia oficiată de preot, invitații s-au retras, cel mai probabil, în cadrul unei petreceri, însă nu există informații cu privire la locația aleasă.

stanga
dreapta
bogdan ionescu botez jpeg
sheila si bogdan ionescu
bogdan ionescu sheila png
bogdan ionescu syda sheila copil1 jpg
Bogdan Ionescu şi Sheila au fost în numeroase vacanţe împreună jpeg

Citește și: Fostul ginere al lui Băsescu, poze superbe cu noua familie. Ce fericit e cu soția și cu fiica de 3 luni

Bogdan Ionescu și Sheila se feresc de lumea mondenă

Amintim că în luna Ianuarie a acestui an, Bogdan Ionescu și Sheila au devenit părinții unei fetițe, pe care au explicat că au așteptat-o în viețile lor cu mare nerăbdare. Cei doi parteneri au decis să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, alegând ca și nunta lor să se desfășoare tot discret, fără „picior de paparazzi” în cadrul evenimentului. Atunci, în 2020, îndrăgostiții au plecat în Istanbul alături de familie și prieteni, tocmai pentru a nu apărea în presă imagini din cadrul cununiei lor religioase.

bogdan ionescu sheila jpeg
Bogdan Ionescu, alături de actuala lui parteneră, Sheila Foto: Arhivă personală

Bogdan Ionescu are doi copii cu Elena Băsescu

Bogdan Ionescu a fost în trecut căsătorit cu Elena Băsescu, fiica fostului președinte al țării. Cei doi au pășit în fața altarului în 2012, însă doar patru ani mai târziu au decis să semneze actele de divorț, separarea fiind de comun acord.

Elena Băsescu, asortată cu toți cei trei copii ai ei  jpeg
Elena Băsescu mai are o fetiță alături de Cătălin Gheorghe (Tomată) Foto: Arhivă personală

Din mariajul lor au rezultat doi copii, Sofia și Traian Jr, acum în vârstă de 8, respectiv 6 ani. Potrivit declarațiilor oferite presei de-a lungul timpului, foștii parteneri au o relație bună, având în vedere că despărțirea nu a fost una cu scandal. Se mai întâlnesc la evenimente importante și sărbători, pentru a le oferi copiilor lor posibilitatea de a-i avea alături pe ambii părinți.

Citește și: Elena Băsescu și fostul soț, împreună la ziua băiețelului! Ce cadou a primit juniorul de la bunicul Traian Băsescu

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg