Fostul soț al Elenei Băsescu, din nou tată! Actuala soție a lui Bogdan Ionescu e însărcinată

image
Bogdan Ionescu Syda și turcoaica Sheila vor deveni părințifoto: arhiva personală / Instagram

Bogdan Ionescu, zis Syda, va deveni tătic pentru a treia oară! Fostul soț al Elenei Băsescu va mai avea o fetiță. Sheila, actuala soție a a lui Bogdan Ionescu, a anunțat că e însărcinată în în 4 luni.

Bogdan Ionescu și turcoaica Sheila s-au căsătorit anul trecut, în București. Șatena publica atunci, pe contul ei de Instagram, noul ei nume, Sheila Ionescu, alături de o sticlă de șampanie și de două pahare. Petrecerea de nuntă s-a desfășurat în Turcia, în cel mai luxos palat din Istanbul, Cirigan Palace Kempinski.

La nici un an de la nuntă, Bogdan și Sheila au anunțat că vor deveni părinți! Dacă Syda se află la a treia experiență de acest gen, turcoiaca va deveni mamă pentru prima oară.

image
Sheila Ionescu a anunțat că e însărcinată foto: arhiva personală / Instagram

Și de data aceasta, Sheila Ionescu a fost cea care a dat vestea cea mare. Soția lui Syda a publicat pe contul personal de Instagram imagini cu ecografia, împreună cu un emoticon cu o barză care ține în cioc un bebe. ”O fetiță”, a scris Sheila. Bogdan Ionescu a redistribuit postarea pe contul său, potrivit Cancan.ro.

Citește și:

Cine este Sheila Giafer, bomba-sexy cu care Bogdan Ionescu se însoară. Fostul soț al Elenei Băsescu, fericit cu „regina imobiliarelor”

Bogdan Ionescu Syda are doi copii cu Elena Băsescu

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte al României Traian Băsescu, au fost căsătoriți patru ani. În 2016, însă, au decis să pună capăt mariajului lor.

Cei doi au un băiețel și o fetiță, Sofia Anais şi Traian Junior, care locuiesc cu mama lor.

Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekend-uri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora. Perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, spunea Bogdan Ionescu.

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
meghan markle harry regina jpeg
iulia albu
ambasada sua la moscova
Un câine a tras o barcă. Foto: Captură video Instagram
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf