Sheila, soția lui Syda, a născut. Primele imagini cu micuța, care are un nume superb

Ultima actualizare:

Bucurie mare pentru fostul soț al Elenei Băsescu. Bogdan Ionescu Syda a devenit tată pentru a treia oară. Syda, soția lui Syda, a născut o fetiță, iar cei doi au împărtășit deja primele imagini cu micuța pe Instagram.

Bogdan Ionescu Syda a devenit tată pentru a treia oară
Bogdan Ionescu Syda a devenit tată pentru a treia oară

Bogdan Ionescu a anunțat vestea că Sheila a născut pe Instagram, dezvăluind și numele micuței.

”Bine ai venit în viața noastră, Annelise”, a scris Bogdan Ionescu pe Instagram, în dreptul primelor imagini cu micuța Annelise.

Dacă Bogdan Ionescu se află deja la al treilea copil, pentru Sheila este prima experiență de acest fel, așa că emoțiile sunt, probabil foarte mari. Turcoaica a născut joi, prin cezariană.

Bogdan Ionescu Syda și Sheila s-au căsătorit în 2020

Bogdan Ionescu și turcoaica Sheila s-au căsătorit în 2020, în București. Șatena publica atunci, pe contul ei de Instagram, noul ei nume, Sheila Ionescu, alături de o sticlă de șampanie și de două pahare. Petrecerea de nuntă s-a desfășurat în Turcia, în cel mai luxos palat din Istanbul, Cirigan Palace Kempinski.

În luna august a anului trecut, Sheila anunța că este însărcinată. Turcoaica pare să aibă o relație excelentă cu copii lui Syda din căsnicia cu Elena Băsescu. De Crăciun, Syda și Sheila au petrecut alături de Sofia Anais și Traian Jr. S-au îmbrăcat în haine de sezon, au desfăcut cadourile și au făcut poze în jurul bradului.

Bogdan Ionescu Syda a păstrat o relație excelentă cu Elena Băsescu, de dragul copiilor

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte al României Traian Băsescu, au fost căsătoriți patru ani. Au divorțat discret, în 2016, și au păstrat o relație bună, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, Sofia Anais şi Traian Junior, care locuiesc cu mama lor.

”Relația pe care o am cu elena este extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități, și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekend-uri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora. Perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, a declarat la un moment dat Bogdan Ionescu.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net