Sheila, so╚Ťia lui Syda, a n─âscut. Primele imagini cu micu╚Ťa, care are un nume superb

21 ianuarie 2022

Bucurie mare pentru fostul so╚Ť al Elenei B─âsescu. Bogdan Ionescu Syda a devenit tat─â pentru a treia oar─â. Syda, so╚Ťia lui Syda, a n─âscut o feti╚Ť─â, iar cei doi au ├«mp─ârt─â╚Öit deja primele imagini cu micu╚Ťa pe Instagram.

bogdan ionescu sotie png
Bogdan Ionescu Syda a devenit tat─â pentru a treia oar─â

Bogdan Ionescu a anun╚Ťat vestea c─â Sheila a n─âscut pe Instagram, dezv─âluind ╚Öi numele micu╚Ťei.

ÔÇŁBine ai venit ├«n via╚Ťa noastr─â, AnneliseÔÇŁ, a scris Bogdan Ionescu pe Instagram, ├«n dreptul primelor imagini cu micu╚Ťa Annelise.

stanga
dreapta
bogdan ionescu syda sheila copil1 jpg
bogdan ionescu syda sheila copil3 jpg
bogdan ionescu syda sheila copil jpg

Dac─â Bogdan Ionescu se afl─â deja la al treilea copil, pentru Sheila este prima experien╚Ť─â de acest fel, a╚Öa c─â emo╚Ťiile sunt, probabil foarte mari. Turcoaica a n─âscut joi, prin cezarian─â.

Bogdan Ionescu Syda și Sheila s-au căsătorit în 2020

Bogdan Ionescu ╚Öi turcoaica Sheila s-au c─âs─âtorit ├«n 2020, ├«n Bucure╚Öti. ╚śatena publica atunci, pe contul ei de Instagram, noul ei nume, Sheila Ionescu, al─âturi de o sticl─â de ╚Öampanie ╚Öi de dou─â pahare. Petrecerea de nunt─â s-a desf─â╚Öurat ├«n Turcia, ├«n cel mai luxos palat din Istanbul, Cirigan Palace Kempinski.

├Än luna august a anului trecut, Sheila anun╚Ťa c─â este ├«ns─ârcinat─â. Turcoaica pare s─â aib─â o rela╚Ťie excelent─â cu copii lui Syda din c─âsnicia cu Elena B─âsescu. De Cr─âciun, Syda ╚Öi Sheila au petrecut al─âturi de Sofia Anais ╚Öi Traian Jr. S-au ├«mbr─âcat ├«n haine de sezon, au desf─âcut cadourile ╚Öi au f─âcut poze ├«n jurul bradului.

stanga
dreapta
Bogdan Ionescu Sheila1 png
bogdan ionescu sheila png
Bogdan Ionescu copii png
sheila bogdan ionescu syda jpeg

Bogdan Ionescu Syda a p─âstrat o rela╚Ťie excelent─â cu Elena B─âsescu, de dragul copiilor

Bogdan Ionescu ╚Öi Elena B─âsescu, fata cea mic─â a fostului pre╚Öedinte al Rom├óniei Traian B─âsescu, au fost c─âs─âtori╚Ťi patru ani. Au divor╚Ťat discret, ├«n 2016, ╚Öi au p─âstrat o rela╚Ťie bun─â, de dragul celor doi copii pe care ├«i au ├«mpreun─â, Sofia Anais ┼či Traian Junior, care locuiesc cu mama lor.

ÔÇŁRela╚Ťia pe care o am cu elena este extraordinar─â. Am├óndoi avem acelea╚Öi priorit─â╚Ťi, ╚Öi anume copiii pe care ├«i avem ├«mpreun─â. Ne ├«n╚Ťelegem de minune ╚Öi la program, pe l├óng─â miercurile ╚Öi cele dou─â weekend-uri pe lun─â, pe care le stau cu copiii, se mai adaug─â ╚Öi vacan╚Ťele ╚Öi mini-vacan╚Ťele acestora. Perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, ├«n func╚Ťie de activit─â╚Ťile celor mici, cum ar fi ├«not, schi, baletÔÇŁ, a declarat la un moment dat Bogdan Ionescu.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!    

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
IMG 1520 JPG
cub maria constantin animat gif
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
nicole cherry jpg
download (9) png
foto mare Doja Cat foto epa efe 57681551 copy jpg
cub carmen de la s─âlciua animat gif
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
lala band 1 jpg