Fostul ginere al lui Băsescu, poze superbe cu noua familie. Ce fericit e cu soția și cu fiica de 3 luni

Ultima actualizare:

Vedetele s-au întrecut, de Paște, în postări superbe pe Instagram sau pe Facebook. Pozele cu familiile adunate în jurul mesei, la plimbări în natură sau în vacanțe au făcut deliciul fanilor. Bogdan Ionescu, alias Syda, a cucerit o mulțime de inimi de la fanii virtuali, datorită imaginilor cu fetița lui cea mică, Annelise, pe care o arată, în premieră.

Bogdan Ionescu și micuța Annelise. Foto: Instagram
Bogdan Ionescu și micuța Annelise. Foto: Instagram

Bogdan Ionescu (41 de ani) este un tată fericit. Are trei copii minunați, o parteneră și frumoasă, și deșteaptă, iar relațiile cu fosta lui soție, Elena Băsescu, par decente, amiabile, doar au doi copii împreună. În luna ianuarie a acestui an, afaceristul poreclit Syda a devenit din nou tată, soția lui, Sheila Giafer (35 de ani), acum Ionescu, aducând pe lume o fetiță. Micuța a primit un nume special, Annelise, și i-a unit și mai mult pe cei doi soți.

Bogdan Ionescu, primele poze cu mezina familiei

Bogdan e toată ziua în preajma copiilor, iar locul lor preferat de joacă este Parcul Circului, acolo unde iese cu cei doi copii pe care îi are cu Elena Băsescu, Traian Junior și Sofia Anais, dar și cu căruciorul în care se micuța Annelise. Traian și Sofia se dau cu rolele, cu skateboard-ul sau cu bicicleta, iar el își plimbă fetița, având deja antrenament la acest capitol.

De Paște, fostul ginere al lui Băsescu a publicat pe Instagram câteva imagini superbe cu mezina familiei, dar și cu soția lui. Sheila, superba turcoaică supranumită "regina imobiliarelor", arată foarte bine la patru luni după ce a născut și se pare că și-a mai deschis și nuanța părului, acum fiind blondă. Micuța este adorabilă, iar părinții, topiți după ea, după cum se vede și în imaginile de mai sus.

Bogdan Ionescu mai are doi copii cu Elena Băsescu

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, au fost căsătoriți patru ani. În 2016, însă, au decis să pună capăt mariajului lor. Cei doi au un băiețel și o fetiță, Sofia Anais (născută pe 1 septembrie 2013) şi Traian Junior (născut pe 31 ianuarie 2015), care locuiesc cu mama lor. EBa mai are o fetiță, Anastasia, din relația cu Cătălin Tomată. Bogdan Ionescu și Sheila Giafer s-au căsătorit în octombrie 2020, iar în ianuarie 2022 a venit pe lume fiica lor.

Citește și: Cine este Sheila Giafer, bomba-sexy cu care Bogdan Ionescu se însoară. Fostul soț al Elenei Băsescu, fericit cu „regina imobiliarelor”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net