Fostul Elenei Băsescu, imagini adorabile cu fiica și soția turcoaică. Sheila a făcut senzație în costum de baie!

Ultima actualizare:

Bogdan Ionescu sau «Syda», așa cum este cunoscut fostul soț al Elenei Băsescu, a publicat recent imagini adorabile alături de superba sa soție Sheila și fiica lor, micuța Annelise. Partenera de viață a lui Syda a născut la începutul anului, iar acum și-a etalat silueta de fotomodel în costum de baie, dovadă că a revenit extrem de repede la o formă de invidiat.

Fostul Elenei Băsescu, imagini adorabile cu fiica și soția turcoaică
Fostul Elenei Băsescu, imagini adorabile cu fiica și soția turcoaică

Bogdan Ionescu a găsit în sfârșit femeia care să-l cumințească. Este vorba de superba Sheila, cea care la începutul anului i-a dăruit un copil, o fetiță minunată pe nume Annelise. Bogdan Ionescu și soția sa formează un cuplu superb și împreună au fost într-o minunată vacanță, unde au trăit clipe memorabile alături de fiica lor.

Vezi și: Fostul ginere al lui Băsescu, poze superbe cu noua familie. Ce fericit e cu soția și cu fiica de 3 luni

Bogdan Ionescu s-a fotografiat în ipostaze de-a dreptul adorabile cu micuța Annelise, care a împlinit recent șase luni și devine pe zi ce trece o copilă frumoasă și veselă pentru care cel mai bun tovarăș de joacă este ...chiar tatăl ei. 

Din fotogafiile de vacanță ale lui Bogdan Ionescu nu puteau lipsi imaginile cu Sheila, soția și mama celui de-al treilea copil al său. Frumoasa blondină a adus-o pe lume pe micuță la începutul anului, însă a reușit să revină la silueta silfidă într-un timp destul de scurt și a făcut furori la plajă cu trupul ei perfect tonifiat. Sheila și-a arătat formele într-un costum de baie decoltat de culoare mov, ce i se potrivea extrem de bine cu noua nuanță de păr, blond platinat și pălăria cu boruri largi. 

Bogdan și Sheila s-au pozat împreună și par a fi chiar mai îndrăgostiți ca la început, semn că venirea pe lume a micuței Annelise a făcut conexiunea dintre ei și mai puternică. 

Nu rata nici: Sheila, soția lui Syda, a născut. Primele imagini cu micuța, care are un nume superb

Bogdan Ionescu a petrecut timp cu Eba și cei doi copii ai lor

Desigur, Bogdan Ionescu are grijă să petreacă timp și cu ceilalți doi copii ai săi din mariajul cu Elena Băsescu, este vorba despre Sofia Anais și Traian Jr. În urmă cu o săptămână, Ionescu s-a întâlnit cu fosta lui soție și micuții lor și au trăit câteva momente frumoase împreună. 

Sheila Giafer este supranumită «regina imobiliarelor» 

Bogdan Ionescu și Sheila s-au căsătorit în 2020, după ce «băiatul de oraș» a încheiat un mariaj de patru ani cu fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu. Eba și Syda au fost un cuplu foarte mediatizat. Cei doi s-au căsătorit în 2012 și au divorțat în 2016. Fiecare a mers pe drumul său, iar pe Bogdan Ionescu pașii l-au purtat în brațele frumoasei de origine turcă, Sheila Giafer. 

Cea care i-a pus inima pe jar lui Syda este și ea o antreprenoare de succes și chiar e supranumită «Regina Imobiliarelor». Tânăra are o experiență de 15 ani în domeniu și a fost directoare de marketing și comunicare a unei mari companii de consultanță imobiliară. În 2012 a devenit directorul comercial al proiectului pentru clădiri de birouri Green Gate din Capitală.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net