„Are cale liberă” Theo Rose, mărturisirea la care nimeni nu se aștepta. Anamaria Prodan a reacționat imediat: „Draga mea...”

Theo Rose se bucură de o viață extraordinară și o recunoaște chiar ea. Și nu doar că o recunoaște, ci este și foarte recunoscătoare. Secretul însă a fost faptul că nu a ratat nicio ocazie din viața sa și a spus „da” celor mai importante provocări. Acum iat-o aici, are o carieră de succes, e super iubită de fani, dar și de dragostea sa, Anghel Damian, care a făcut-o și mamică. Pentru toate acest minuni din viața ei, Theo a făcut o mărturisire la care nimeni nu se aștepta.

Pe rețelele de socializare alături de o mulțime de poze în care apare fie de pe scenă, fie cu fiul ei, ori cu Anghel. Theo a subliniat faptul că și-a urmat întotdeauna visul și se pare că într-un timp așa de scurt, și-a pus viața la punct, iar lucrurile extraordinare din viața sa cresc pe zi ce trece.

„Eu sunt o privilegiată a sorții. Clar, prost să fii să nu te urci într-un tren care oprește la poarta ta, deși tu n-ai cale ferată la poartă.

image

Nu râdeți! Sunt și care nu se urcă. Unii nu se urcă pentru că le ia prea mult sa se dumirească dacă e psihoză sau nu, alții pentru ca au rău de tren, alții pentru că spun că trenul e pentru săraci. Ei nu-nțeleg că atâta timp cât e trafic și Lamborghini-ul tot la coadă stă. Trenul are cale liberă.

Acuma, mai e și de trenul în care nimerești. Cu cine pici pe tren. Ca și întâlnirile astea sunt importante, deși ai zice că o discuție în tren e doar ca să mai treacă timpul.

Ehh… Și unii coboară când ajung la treaba lor, urcă alții și tot așa.

Și mai e partea când trenul care te duce pe tine dă peste câte un om. Asta e partea tragică. Atunci nu știi cum să te simți. Conta oare dacă nu te mai urcai?! Sau măcar dacă ai fi coborât nițel mai devreme… sau oricum ar fi mers altcineva în locul tău până la capăt?!

Nu știu…Mă duc cu ăsta că pare că mă duce bine. Și o să mă rog pentru cei pe care i-a lovit. Că trenul n-are mamă, n-are tată. Nu știe cum e. Urcați?”, a fost mesajul transmis de Theo Rose prin intermediul rețelelor sale de socializare. În scurt timp, artista a fost asaltată de un val de reacții potrivită, iar printre cei care au lăudat-o a fost și Anamaria Prodan.

Draga mea frumoasă și deșteaptă 👏👏👏❤️. Întotdeauna trebuie să urcăm... chiar dacă trebuie să coborâm câteodată la prima este obligatoriu să urcăm în următorul imediat !!! Niciodată să nu rămânem pe peron! Întotdeauna numai în tren :) să stăm… în mișcare ❤️”, a spus femeia de afaceri.

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net