Anamaria Prodan explică ce e cu înmormântarea din videoclipul melodiei „Soarele meu”: „Reghe este mort și îngropat demult…”

#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan (50 de ani) șochează din nou, de data aceasta în postura de actriță! Impresara face, in aceste zile, deliciul Internetului cu apariția ei morbidă din noul videoclip semnat Theo Rose- „Soarele meu. Ana își conduce iubitul în straie cernite direct la groapă. Fanii sunt de părere ca imaginile fac aluzie clară la divorțul cu scandal de Laurențiu Reghecampf. Iată care este adevărul, povestit chiar de impresară, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan șochează din nou, de data aceasta cu o apariție morbidă, în cel mai nou videoclip lansat de Theo Rose pentru piesa „Soarele meu”. 

Imaginile de senzație cu sexy impresara, în cimitir, îmbrăcată în doliu, la căpătâiul unui sicriu, mergând să-și înmormânteze iubirea pierdută și trădată au făcut înconjurul Internetului, fiind catalogate de fani drept o aluzie mai mult decât evidentă la divorțul de fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf. 

Impresara, la volanul unui dric de 100.000 de euro

Melodia „Soarele meu”  face parte din coloana sonoră a filmului „Miami Bici 2”, și transmite mesajul clar că nu merită niciodată să regreți pierderea unei persoane, care nu a prețuit deloc iubirea oferită. 

Anamaria Prodan nu s-a ferit să interpreteze acest rol morbid, mai ales că se știe impresara s-a și asociat împreună cu prietena ei, Gabriela Lucuțar, într-o firmă de pompe funebre. 

Mulți au spus că impresarei i-ar fi picat mânușă practic acest rol, care face trimitere directă la desparțitea cu scandal de Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan joacă în videoclip rolul unei femei văduve și apare la volanul uni dric, marca Maserati, în valoare de 100.000 de euro, conducând, inițial, de una singură printr-o pădure. 

Văduva, îmbrăcată în straie cernite și ținând un trandafir roșu ca focu în mână, ajunge într-un cimitir, unde este însoțită de patru bogyguarzi, cărora le solicită să deschidă capacul sicriului. 

Acesta se dovedește însă a fi gol, iar impresara își aruncă verigheta la final în sicriul care este coborât în groapă, simbol al iubirii pierdute, trădate și îngropate pentru totdeauna. 

Anamaria Prodan: „Dacă vă referiți la <<ex>>, am spus de mult că este mort și îngropat”

„Ideea a venit în timpul podcastului meu, atunci când filmam cu Theo Rose. Mi-a povestit despre coloana sonoră a filmului Miami Bici 2 și am ascultat piesa. Codin Maticiuc și staff-ul filmului m-au rugat să interpretez piesa eu și asta am făcut. 

Sunt și actriță, nu?! Echipa lui Theo s-a ocupat de absolut tot. Ținuta este a mea”, a precizat Anamaria Prodan, pentru Click!

Impresara a ținut să lămurească, pentru Click!, supozițiile apărute în rândul fanilor care s-au grăbit să-i catalogheze apariția ca fiind o aluzie mult prea directă la fostul ei soț. 

„Nu stăm să căutăm nod în papură unui hit precum este <<Soarele meu>>, nu? Cine se gândește la alt scenariu, ori se simte cu musca pe căciulă, ori face asocieri de dragul anilor trecuți, n-are decât! 

Dacă vă referiți la <<ex>>, vă rog să nu mai faceți asocieri cu familia mea. Am spus demult că este mort și îngropat! 

Îi păstrăm o amintire veche de bărbat adevărat din trecut, iar ce a mai rămas astăzi nu vrem să știm că ne rușinăm. Bărbatul a dispărut și atât. Atât de simplu. 

Eu și copiii mei continuam să trăim demn, în timp ce restul se scufundă și continuă să moară. Familia Prodan este numai una și va rămâne demnă și mândră până la final! 

Așa că, din 2023, poate înțelegeți că nu avem niciun fel de legătură cu nimeni. Suntem noi. Atât! Noi cei ce facem performanță peste tot și în absolut orice.

Noi cei ce am construit imperiul. Noi cei ce am urmărit distrugerea lui de către cel pe care noi l-am inventat. Eu și copiii mei vă rugăm insistent să nu ne mai asociați numele cu al nimănui. Vă iubesc și vă mulțumesc!

Cine se simte cu musca pe căciulă să o dea jos repede! Dar, musca atunci când trage la căciulă înseamnă că în căciulă e ceva rău, împuțit, care miroase și mereu va sta acolo!”,  a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click! 

Versurile, dedicație pentru Laurențiu Reghecampf?!

Versurile piesei „Soarele meu”, în interpretarea lui Theo Rose, te duc cu gândul la o iubire trădată, care nu a meritat efortul și atâția ani irosiți în van. 

„Îl văd pe stradă, cu a treia deja/

Jumătate de an, nu și-a găsit iubirea încă/

Îl știu ca și cum îl iubisem deja/

În viața aia în care nu avea inima de stâncă/

Ți-am dat bani, ți-am luat mașină/

Ți-am luat casă cu grădină și inima la pachet/

Pare linia prea fină între ură și iubire/

Și m-ai lăsat fără regret/

Soarele meu, luna de pe cer/

Steaua stelelor, azi vin să te cer/

Te văd pe stradă, parcă nefericit/

Oare nu te-au iubit, banii și lucrurile multe/

Poate acum ai înțeles în sfârșit/

Că dragostea și fericirea nu au preț chiar de sunt scumpe”, spun versurile piesei. 

Impresara, apariție surpriză la „America Express”: „Mi-am demonstrat că pot! Sunt numărul 1!”

După apariția din videoclipul lui Theo Rose, Anamaria Prodan a mai bifat o surpriză de proporții. 

Impresara s-a alăturat, duminică seara, cunoscutei competiții „America Express”, alături de Romică și Cătălin Țociu, în ediția cu numărul 29, a sezonului 6. 

Prodanca și-a făcut apariția la „America Express” cu un geamantan uriaș și escortată de securitate, lăsându-i mască până și pe concurenții show-ului. 

Odată ajunsă în America Latină, impresara s-a văzut nevoită să se debaraseze de toate bunurile de preț, cu care venise din țară: o geantă Channel, cele 10 brățări Cartier de la mâini, în valoare de 150.000 de euro, câteva inele cu dimanate, valorând aproximativ 300.000 de euro și un ceas Richard Mille Skull, care are un preț de catalog de nu mai puțin de 500.000 de euro. Cel mai greu i-a fost, însă, să renunțe la telefon. 

„America Express a fost ceva minunat. O experiență unică! Am hotărât împreună cu copiii mei să merg să-mi demonstrez cât de puternică sunt. 

Și mi-am demonstrat! Da! Sunt cea mai bun ! Da, sunt numărul 1! Eu și familia mea suntem numărul 1!

Am avut o echipă minunată, alături de mine: Romică și Cătălin Țociu. Super tari. Am ajutat cât am putut și am ieșit perfect! Pe locul 1. Așa suntem noi. Cei aleși. Mereu pe locul 1! Mulțumesc Antenei 1 pentru această experiență de vis”, a declarat Anamaria Prodan, despre experiența ei de la „America Express”, pentru Click!

Divorțul de Reghecampf, amânat până în iunie 2024

Anamaria Prodan (50 de ani) și Laurențiu Reghecampf (48 de ani) s-au despărțit oficial în urmă cu doi ani, însă divorțul nu a fost pronunțat nici până în prezent. 

În anul 2021, cei doi anunțau divorțul, după 15 ani de căsnicie, iar Reghecampf își oficializa la puțin timp după aceea relația cu Corina Caciuc, femeia care i-a dăruit între timp un băiat și care este, din nou, însărcinată. 

Judecătoria Buftea a admis, în 19 noiembrie 2022, cererea de divorț înaintată de Laurențiu Reghecampf. Instanța de la Buftea s-a pronunțat atunci și asupra pensiei alimentare, pentru minorul Bebeto. Laurențiu Reghecampf trebuie să achite, lunar, o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale nete, și anume 1600 euro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se vor vedea, din nou, însă, în instanță, pentru a tranșa divorțul, abia în iunie anul viitor.

„Divorțul a fost amânat până în luna iunie anul viitor, nu este pronunțat încă”, a declarat impresara, în exclusivitate pentru Click!

Cei doi se mai războiesc instanță și în alte procese, intentate atât de Laurențiu Reghecampf, cât și de Anamaria Prodan. 

„Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?!”, a spus Anamaria Prodan, în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat, după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiețel, Laurențiu Reghecampf Jr., în vârstă de 15 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net