Eliminarea care dă peste cap America Express! Surpriză de proporții: s-a aflat următoarea echipă care pleacă acasă

#America Express
Ultima actualizare:

Este unul dintre cele mai urmărite proiecte de televiziune din țara noastră, iar românii așteaptă mereu cu sufletul la gură să vadă ce se întâmplă cu echipa lor favorită. Ei bine, se pare că deja știm cine urmează să fie eliminat de la super reality-show-ul de la Antena 1, America Express

Eliminarea care dă peste cap America Express. Foto: colaj/Facebook
Eliminarea care dă peste cap America Express. Foto: colaj/Facebook

Informația incendiară a apărut pe pagina de Instagram Viperele Vesele, un grup format din diferite persoane care lucrează în media, în majoritatea show-urilor importante din țara noastră. Deși identitatea membrilor acestui grup nu se știe, ei continuă să facă dezvăluiri in culisele emisiunilor, iar, până acum, nu au greșit!

Acum, Viperele Vesele dezvăluie care va fi următoare echipă eliminată de la show-ul fenomen „America Express”, spre surprinderea publicului!

Care va fi următoarea echipă eliminată de la America Express

„În etapa cu numărul 6 a emisiunii America Express, SOARELE VA FI VERDE! În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că, după ce echipa formată din Sonia Simionov – Iuliana Pepene a fost eliminată, următoarea echipă eliminată din competiție va fi cea formată din Ada și mama ei”, scriu cele de la Viperele Vesele pe pagina lor de Instagram.

„Menționăm că, în ciuda declarațiilor ulterioare, echipa Observator, Sonia Simionov și Iuliana Pepene, a fost eliminată în urma panicii instalate în rândul celor două și în urma presiunii puse de ele asupra echipei de producție. Antena 1 ne iubește”, mai spune grupul, în continuare.

Ada și mama, eliminate din America Express

Iar în ce privește reacția urmăritorilor paginii odată ce au auzit aceste vești, se pare că nu multă lume regretă viitoarea eliminare a echipei formată din Ada și mama ei. „Credeam că sunt singura care nu le place. Văd că mai sunt persoane”, remarcă unul dintre comentariile lăsate la postarea Viperelor Vesele. Un alt comentariu chiar spune despre dezvăluirea făcută de către misteriosul grup că este o „veste minunată”.

Iar în ce privește românii care sunt fani ai acestei echipe de la „America Express”, cu siguranță că nu sunt deloc încântați de dezvăluirile făcute de Viperele Vesele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net