Ce salariu are Irina Fodor la America Express! Primește mult mai puțin decât Gina Pistol

Ultima actualizare:

Irina Fodor este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din televiziune. Frumoasa prezentatoare de la „America Express” a împlinit în luna septembrie vârsta de 35 de ani însă timpul parcă nu și-a spus cuvântul în privința fizicului său, iar când vine vorba despre carieră, vedeta este extrem de apreciată pentru munca pe care o depune la „America Express”. Iată, totuși, cât câștigă prezentatoarea!

Ce salariu are Irina Fodor la America Express
Ce salariu are Irina Fodor la America Express

Cât câștigă Irina Fodor de la America Express

Fanii o apreciază enorm pe vedetă pentru tot ce face la emisiunea senzație de la Antena 1, însă șefii ei îi recunosc meritele? 

Irina Fodor a preluat rolul de prezentator al emisiunii America Express de la Antena 1 în urma unei situații neașteptate legate de sarcina Ginei Pistol. Schimbarea a avut loc în 2019, atunci când trustul Intact a anunțat modificări semnificative pentru sezonul 4 al Asia Express și sezonul 9 al Chefi la cuțite, confirmând că Gina Pistol nu va mai fi gazda acestor emisiuni, deoarece aceasta a intrat în concediu de maternitate.

Astfel, înlocuitoarea aleasă pentru Gina Pistol în ambele emisiuni a fost Irina Fodor, care a preluat prezentarea și a adus propria sa energie și abordare la America Express. Este de menționat că Irina Fodor este soția lui Răzvan Fodor, consolidând astfel prezența sa în lumea televiziunii. Această schimbare în distribuția emisiunilor a stârnit interes și discuții în rândul telespectatorilor, iar prestația Irinei Fodor a fost observată și apreciată de către fanii show-urilor respective.

Totuși, iată că deși fac același lucru, diferența de salariu este uriașă. Potrivit informațiilor apărute în presă, Gina Pistol ar fi fost plătită cu 45.000 de euro pe tot sezonul, adică 18.000 de euro lunar, asta în timp ce Irina câștigă doar 10.000 de euro pe lună, transmite gândul.ro.

Ce face Irina Fodor să arate atât de bine

Irina Fodor
Irina Fodor

Irina Fodor este ca și scoasă din cutie cu la fiecare apariție. Desigur, prezentatoarea are foarte multă grijă de ea, motiv pentru care folosește mici trucuri atât în îngrijirea tenului cât și a părului. Cât despre podoaba capilară, vedeta a mărturisit că nu a fost nevoie niciodată să se vopsească pentru că nu au apărut încă firele albe.

„Nimic complicat: demachiere obligatorie, cremă hidratantă, câte o cură cu serum, din când în când și zâmbet în fiecare zi.

Sunt norocoasă, până la vârsta asta nu au apărut încă firele albe, așa că nu am fost nevoită să îl vopsesc. Cu toate astea, îl hrănesc din când în când cu o mască naturală, pe care o prepar eu în casă din miere de albine, ulei de măsline, banană și ou crud”, a spus prezentatoarea TV, potrivit UNICA.ro.

image
image
image
image
image
image
microfon pixabay jpg
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net