Irina Fodor a spus adevărul despre relația cu foștii jurați „Chefi la cuțite”: „În curând...”

Irina Fodor  a oferit primul interviu după destrămarea formulei juraților show-ului culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au decis să părăsească acest format TV, decizie care a creat mare vâlvă în televiziune. Acum, prezentatoarea „Chefi la cuțite” a vorbit atât despre relația cu foștii chef, cât și despre noul sezon care este pe cale să înceapă. 

image

În cel mai recent interviu oferit, Irina Fodor a mărturisit că foștii ei colegi de platou au o relație apropiată cu soțul ei, Răzvan Fodor, ceea ce era de așteptat, căci timpul i-a ajutat să creeze o conexiune puternică, mai ales că vedeta TV a petrecut mult timp în preajma bucătarilor. 

Irina Fodor, prima reacție după modificările „Chefi la cuțite”: „Totul este bine”

Cât despre un nou sezon  „Chefi la cuțite” , Irina Fodor a mărturisit că nu poate oferi foarte multe detalii, însă partea bună este că filmările sunt pe punctul de a începe. 

„În primul rând, sunt prieteni foarte buni cu soțul meu, cu Răzvan. Au deja peste 10 ani de când se cunosc! Ținem legătura, evident, în continuare. Cât despre ce se întâmplă acum, nu este un moment în care să vă pot da foarte multe detalii! Ce pot să vă spun este că în curând se vor afla toate noutățile de care are toată lumea nevoie. Totul este bine! La asta pot să răspund ferm: da! (nr Chefi la cuțite merge mai departe)” , a spus Irina Fodor, după cum relatează  Ego .

Cât câștigă Irina Fodor din televiziune 

Într-un interviu mai vechi, prezentatoarea emisiunii culinare de la Antena 1 mărturisea că venitul ei atât din televiziune, cât și din online, este pe măsura muncii ei, evitând să ofere o sumă anume. 

„Cu muncă, se câștigă bine și, și (nr. și din televiziune, și din online) Important și să iei în proiecte serioase și să le duci la capacitatea de a putea de bine, indiferent că sunt online sau la TV”, spune Irina . Fodor acum ceva timp, potrivit  Unica .

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net