Ce face Irina Fodor să arate atât de bine: „Nu mă duc la sală și trag trei ore"

Cu o prezență strălucitoare în televiziune și un zâmbet fermecător, Irina Fodor, cunoscută pentru prezentarea emisiunilor Chefi la cuțite și America Express, împărtășește cu fanii săi un secret bine păstrat - cum reușește să-și mențină silueta perfectă. Într-un interviu pentru Playtech, Irina dezvăluie cine se ocupă de gătit în familia ei și ce anume contribuie la forma ei fizică de invidiat.

Irina Fodor. Foto: arhiva.
Irina Fodor. Foto: arhiva.

Soțul este mai priceput în bucătărie

Deși este recunoscută pentru abilitățile ei culinare în emisiuni de televiziune, Irina Fodor mărturisește că acasă, în intimitatea familiei, soțul ei, Răzvan Fodor, este cel mai priceput bucătar. Cu umor, Irina admite că într-un posibil concurs culinar, ea ar ocupa modestul loc al șaptelea, chiar dacă ar concura doar cei doi soți.

"Nu am nicio șansă în fața lui", recunoaște prezentatoarea în vârstă de 35 de ani, subliniind talentul culinar remarcabil al soțului său.

Răzvan este pasionat de arta culinară

Irina Fodor dezvăluie că Răzvan este pasionat de arta culinară și explorează diverse bucătării, inclusiv cea asiatică. Recent, a încercat să gătească un preparat filipinez, spanish salpicao, demonstrându-și versatilitatea în bucătărie. Irina apreciază faptul că soțul său excelează în gastronomie, atât la cea asiatică, cât și la cea tradițională.

O viață ca într-un restaurant

În ceea ce privește activitatea sa fizică și felul în care gestionează provocările dietei, Irina Fodor oferă o explicație simplă și realistă. Ea menționează că secretul constă în a fi activă în viața de zi cu zi - facând curățenie, având grijă de fetița lor sau fiind implicată în diverse proiecte. Ritmul alert al vieții sale contribuie la menținerea siluetei, iar Irina nu consideră necesară o abordare specială, cum ar fi orele petrecute la sală. „Nu în sensul că mă duc la sală și trag trei ore (...). Ritmul vieții mă ține așa, chiar nu fac nimic special”, a afirmat Irina Fodor.

Irina Fodor demonstrează că un stil de viață activ și o abordare echilibrată a activităților zilnice pot fi cheia menținerii unei siluete perfecte. Cu soțul ei talentat în bucătărie și o viață plină de provocări, Irina continuă să fie un model de inspirație pentru admiratorii săi, împărtășind secretele sale într-un mod sincer și autentic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net