Ce truc folosește Irina Fodor pentru îngrijirea părului! De ce nu s-a vopsit niciodată prezentatoarea de la America Express

Ultima actualizare:

Irina Fodor este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din televiziune. Frumoasa prezentatoare de la „America Express” a împlinit în luna septembrie vârsta de 35 de ani însă timpul parcă nu și-a spus cuvântul în privința fizicului său. Are o talie de vis, un ten superb, iar prezentatoarea se laudă și un păr natural pe care nu l-a vopsit niciodată! Iată motivul!

Ce truc folosește Irina Fodor pentru îngrijirea părului
Ce truc folosește Irina Fodor pentru îngrijirea părului

Secretele de frumusețe ale Irinei Fodor

Irina Fodor este ca și scoasă din cutie cu la fiecare apariție. Desigur, prezentatoarea are foarte multă grijă de ea, motiv pentru care folosește mici trucuri atât în îngrijirea tenului cât și a părului. Cât despre podoaba capilară, vedeta a mărturisit că nu a fost nevoie niciodată să se vopsească pentru că nu au apărut încă firele albe.

„Nimic complicat: demachiere obligatorie, cremă hidratantă, câte o cură cu serum, din când în când și zâmbet în fiecare zi.

Sunt norocoasă, până la vârsta asta nu au apărut încă firele albe, așa că nu am fost nevoită să îl vopsesc. Cu toate astea, îl hrănesc din când în când cu o mască naturală, pe care o prepar eu în casă din miere de albine, ulei de măsline, banană și ou crud”, a spus prezentatoarea TV, potrivit UNICA.ro.

America Express începe sâmbătă

După cum știm, sâmbătă, 21 octombrie, începe sezonul cu numărul 6 al reality-show-ului „America Express – Drumul Soarelui”, unde nouă echipe, formate din 18 concurenți, au plecat în aventura vieții lor, ce s-a desfășurat în Columbia, Ecuador și Argentina. Irina Fodor ne-a povetsit în exclusivitate despre noul sezon.

„Eu ca eu, dar să vedeți ce or să vă surprindă concurenții sezonul acesta! Vă spun din start că sunt cei mai rapizi concurenți din toate sezoanele de până acum. Au intrat în cursă cu o poftă nebună de a câștiga, iar asta s-a văzut în fiecare zi din America Express. 

Pe lângă concurenți, o să vă surprindă locurile prin care am trecut: Medellin, Comuna 13- locuri unde numele de Pablo Escobar încă are ecou, Valle de Cocora-locul cu cei mai înalți palmieri din lume, Cali-capitala muzicii salsa, Quito, Guayaquil-unele dintre cele mai periculoase orașe din Ecuador, El mitad del mundo-locul unde se întâlnesc cele două emisfere ale Pământului, cele mai amețitoare înălțimi-ajungem până la 4000 de metri altitudine, cele mai spectaculoase peisaje și experiențe: suntem primiți în sânul unui trib amazonian. Totul culminează cu o finală-spectacol, acasă la marele Messi, în Buenos Aires, Argentina.

Nu mai spun de capriciile mamei Natură, care ne-a tot ținut pe jar: de la cutremure, la activitate vulcanică intensă, la alunecări de teren, lucruri care au adăugat și mai multă tensiune pe traseul nostru.

A fost un sezon foarte bogat în trăiri puternice, un sezon în care am trăit multe senzații tari și în care am avut parte de o extra-doză de adrenalină pe care sunt convinsă că o vor sesiza și cei din fața televizoarelor.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net